Appen Google Trips gör det enkelt att få ut ännu mer av sina resor.

Google Trips gör det enkelt att få ut ännu mer av resan.

Få kontroll på resan med Google Trips

Mängder med förslag på lokala sevärdheter, hjälp att hålla koll på reservationer och rekommendationer på matställen. Googles app Trips hjälper dig att få ut mer av ditt resande.

Det nya roamingavtalet inom EU har trätt i kraft, vilket betyder möjligheter att surfa mycket mer för alla som reser inom EU. 

Med gratis data på telefonen kan du på allvar utnyttja Googles app Trips, som gör det enklare att få ut mer av dina alltid för få resdagar - framför allt om du har ett Google-konto.

Läs mer om roamingpriserna hos din operatör här.

Trips kan till exempel genomsöka din Gmail-inbox för att hitta resebekräftelser, för att sedan ladda hem information om din resedestionation samt göra det enkelt att håll akoll på flygtider och hotellreservationer. 

Gå på upptäcktsfärd med Google Trips

När appen har hittat en förestående resa kommer den med förslag på aktiviteter på destinationen, inklusive förslag på sevärdheter som kan delas upp i kategorier som inomhus, utomhus och barnvänliga. Du kan även få rekommendationer på uppskattade restauranger.

Alla sevärdheter har små beskrivningar betyg från andra Google-användare, så att du har större chans att hitta lokala pärlor. Du kan även spara sevärdheter som favoriter, så att du snabbt kan hitta dem igen.

OM din teleoperatör inte tillhandahåller gratis data, eller om du befinner dig utanför EU, kan du fortfarande ha nytta av Trips. 

All information kan nämligen laddas ner till telefonen innan du reser.

Du kan hämta Google Trips till Android och iOS.


OBS: Efter att den här artikeln publicerades har Google bestämt att Google Trips inte längre kommer att uppdateras efter den 5 augusti 2019. Vi rekommenderar i stället tjänsten Google Travel eller appen Kayak för Android och iOS.


Med en powerbank riskera du aldrig att mobiltelefonen är urladdad.
Just nu får du 2 nummer av PC-tidningen samt en elegant powerbank för ladda mobilen för endast 59:50 kronor.

Kanske är du intresserad av...