Ansvarsfriskrivning:

pctidningen.se tillhandahålls av Bonnier Publications International AS.
Ansvarig utgivare: Helena La Corte

Informationen som du hittar på pctidningen.se och på tidningens övriga digitala tjänster, inklusive Fördelszonen, Fråga oss Forum, Säkerhetslarm och Testzonen, har genomgått en grundlig genomarbetning och kontroll. Informationen är därför så vitt vi vet korrekt. Trots dessa åtgärder kan vi dock inte utesluta att enskilda fel har smugit sig in på sidorna eller att innehållet blir föråldrat med tiden.

PC-tidningen tar inget ansvar för eventuella olägenheter eller skador som kan uppstå i samband med användning av information eller råd som tillhandahålls via våra digitala tjänster. PC-tidningen tar inte heller något ansvar för skador och olägenheter som kunde ha förhindras av en säkerhetsvarning som inte har skickats eller mottagits.

Priser och produktinformation återges med förbehåll för ändringar efter innehållets tillkomst. PC-tidningen och Bonnier Publications A/S kan inte på något sätt hållas ansvarigt för oegentligheter, program- och maskinvarufel, dataförlust eller andra problem som kan uppstå som ett resultat av vägledning från oss eller andra läsare eller som ett resultat av en installation eller användning av innehåll som har laddats ned i Fördelszonen samt på externa webbsidor som vi länkar till.

 

Externa länkar:

Observera att PC-tidningens hemsida innehåller länkar till sidor som inte drivs av Bonnier Publications International, och att vi därför inte kan ta något ansvar vad gäller dess innehåll.

Upphovsrätt:

Om inget annat anges, har Bonnier Publications International AS upphovsrättsskyddat allt material på denna webbplats. Guider och innehåll i allmänhet är endast avsett för privat bruk, och användning i professionellt syfte är inte tillåtet utan ett detaljerat skriftligt avtal. Innehållet får endast citeras med tydliga källhänvisningar. 

Alla rättigheter, inklusive upphovsrätt, till material och information på PC-tidningens hemsida tillhör uteslutande Bonnier Publications International – även inlägg eller frågor som ställs till hemsidan.

Privat användning av materialet är tillåtet utan förhandsgodkännande – all annan användning av materialet kräver godkännande av redaktörerna:

PC-TIDNINGEN
Strandboulevarden 130
2100 København Ø
Tel.: +45 39 17 20 00
E-post: [email protected]  

 

Cookiepolicy:

Bonnier Publications International AS gör allt för att erbjuda överskådliga webbplatser med det innehåll som är mest relevant för dig. För att detta ska vara möjligt använder vi teknik som kan samla in, behandla och sortera information om hur du och andra besökare använder hemsidan. Du kan läsa mer på https://pctidningen.se/cookiepolicy.

 

Dataskyddspolicy:

Personuppgifter som lämnas i samband med att du upprättar en prenumeration behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy, som du kan läsa om på www.bonnierpublications.com/Personuppgiftspolicy.

 

Användarvillkor för Fördelszonen:

Allt innehåll i Fördelszonen väljs eller produceras av PC-tidningens redaktörer och kan laddas ner gratis av läsare som har köpt tidningen. Tillgång till nedladdning av innehåll i Fördelszonen förutsätter att ett konto skapas på PC-tidningens digitala tjänster. Detta konto ger åtkomst till Fördelszonen så länge kontot är kopplat till ett aktivt prenumerationsnummer på PC-tidningen eller en giltig kod från tidningen. 

Våra experter har testat att innehållet i Fördelszonen är 100 procent fritt från virus och andra säkerhetshot med marknadens ledande säkerhetsverktyg, så att du säkert kan använda det på din dator. Vi rekommenderar dock att du själv alltid har ett uppdaterat antivirusprogram installerat i din dator. PC-tidningen kan inte hållas ansvarig för oegentligheter eller dataförlust på grund av en installation eller användning av det innehåll som har hämtats från Fördelszonen samt på externa webbsidor som vi länkar till. 

 

Användarvillkor för Fråga oss Forum:

 1. Endast prenumeranter på PC-tidningen kan ställa frågor och svara andra användare i Fråga oss Forum. Icke-prenumeranter kan läsa frågor och svar. Tillgång för att skriva i Fråga oss Forum förutsätter att ett konto skapas på PC-tidningens digitala tjänster. Detta konto ger åtkomst till PC-tidningens digitala tjänster, inklusive Fråga oss Forum, så länge kontot är kopplat till ett aktivt prenumerationsnummer på PC-tidningen. 
 2. Det är endast tillåtet att skapa ett konto på Fråga oss-Forum med hjälp av personnumret/prenumerationsnummer. Brott mot detta kommer att resultera i att användarkontot tas bort.
 3. PC-tidningens prenumeranter kan fråga tidningens IT-experter och andra läsare om allt, så länge det har med datorer, IT-utrustning och internet att göra. Förfrågningar som rör prenumeration och andra kundrelationer ska adresseras till Bonniers kundtjänst. Kommentarer till tidningens eller PC-tidningens innehåll, artikelförslag och övriga redaktionella frågor som inte är faktiska datorfrågor ber vi dig att skicka till [email protected] – och sådana inlägg kommer, om de faller utanför forumets syfte, att tas bort utan ytterligare förvarning.
 4. PC-tidningen tar emot och besvarar endast tekniska frågor via Fråga oss Forum. E-post till redaktörer eller frågor via brev, telefon eller andra kanaler kan vi normalt inte åta oss att besvara. Omedelbart efter att du har ställt din fråga kommer den att vara synlig för både PC-tidningens IT-experter och alla andra läsare i forumet – och så snart du får svar på din fråga skickas ett meddelande till den e-postadress som är kopplad till ditt konto. Utvalda frågor och svar från Fråga oss Forum tas in i redigerad och anonymiserad form i tidningens Fråga oss-sektion och på PC-tidningens hemsida, inklusive i Fördelszonen. 
 5. Fråga oss Forum är avsett som en hjälpande hand till PC-tidningens läsare. Någon garanti för att vi eller våra läsare kan lösa just ditt problem kan vi inte ge. Vi garanterar dock att vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig!
 6. Lagstiftningen måste alltid följas i samband med inlägg på Fråga oss Forum. Följande överträdelser resulterar i en varning eller att användarkontot omedelbart spärras och kan resultera i polisanmälan:
 • Hot
 • Anstiftan till kriminalitet – inklusive olaglig delning av upphovsrättsskyddat material eller länkar till olaglig delning av upphovsrättsskyddat material när det bedöms att användaren som har skapat inlägget inte har handlat i god tro
 • Rasism och hån baserat på religion, kön, etnicitet eller sexualitet
 • Förtal, ärekränkning och skvaller
 • Sekretessbrott
 • Försök att hacka eller överbelasta forumet
 1. PC-tidningen och Bonnier Publications A/S kan inte på något sätt hållas ansvarigt för oegentligheter, program- och maskinvarufel, dataförlust eller andra problem som kan uppstå som ett resultat av vägledning från oss eller andra läsare via Fråga oss Forum. Om du väljer att följa råd från Fråga oss Forum, gör du detta på eget ansvar.
 2. PC-tidningen övervakar inte systematiskt alla inlägg, men följer med i ämnen och innehåll. Därför är det extra viktigt att forumet inte används för spam, smutskastning, kränkande uttalanden, provokationer eller andra negativa saker. Vi förbehåller oss rätten att utan ytterligare förvarning radera och redigera i frågor och svar som vi finner olämpliga och/eller som bryter mot forumets regler. Dessutom förbehåller vi oss rätten att blockera användarkonton som upprepade gånger publicerar olämpligt innehåll i Fråga oss Forum. Du kan när som helst rapportera stötande inlägg (eller inlägg som på annat sätt inte omfattas av syftet med forumet) till PC-tidningens redaktion på [email protected] – kom ihåg att inkludera en länk samt en motivering.
 3. PC-tidningen förbehåller sig rätten att – tillfälligt eller permanent – begränsa eller spärra tillgången till Fråga oss Forum utan ytterligare förvarning.
 4. Alla rättigheter, inklusive upphovsrätt, till material och information på PC-tidningens hemsida tillhör uteslutande Bonnier Publications A/S – detta gäller även inlägg, frågor eller svar skrivna i Fråga oss Forum. När du skriver inlägg på Fråga oss Forum godkänner du samtidigt att PC-tidningen och Bonnier Publications A/S har rätt att publicera eller på annat sätt använda ditt inlägg i alla befintliga och framtida tryckta och elektroniska medier associerade med PC-tidningen eller Bonnier Publications A/S. 
 5. Vi uppdaterar ibland reglerna för Fråga oss Forum så att de återspeglar användarnas återkoppling eller ändringar i tjänsten. Om det finns betydande förändringar, meddelar vi dig genom att tydligt publicera ett meddelande under punkten ”Forum” i Fråga oss Forum, eller genom att skicka ett meddelande direkt till dig. Vi rekommenderar att du regelbundet håller dig informerad genom att läsa igenom reglerna för Fråga oss Forum. 

 

Villkor för Säkerhetslarm:

PC-tidningens Säkerhetslarm är en tjänst för alla som prenumererar på tidningen. Säkerhetslarmet kommer att skickas ut efter behov och innehåller vanligtvis en varning för ett aktuellt säkerhetshot, till exempel virus, dataläckor, skräppost eller liknande, som kan skada din telefon, dator, router eller annan elektronisk utrustning.

Om du väljer att säga upp din prenumeration på PC-tidningen, kommer du inte längre att få säkerhetslarmet.

PC-tidningens Säkerhetslarm utges av: Bonnier Publications International AS, Boks 433, Sentrum N-0103 Oslo Vi behandlar dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy, som kan läsas här 

 

Kanske är du intresserad av...