Google har utan större pompa och ståt lanserat den senaste versioner av sitt operativsystem - Android 10.
Till att börja med är Android 10 (Android Q) dock bara tillgängligt för Googles egna Pixel-telefoner samt Essential-mobiler som ännu inte finns i Sverige.
Android 10 innehåller många spännande nyheter men de fösta testerna visar att det även verkar innehålla en del fel. Bland annat upplever användare att skärmen låser sig.
Det kan alltså vara säkrast att vänta ett tag tills Google har tagit hand om de initiala problemen.
Android 10 på OnePlus, Samsung och Huawei
Förvänta dig dock inte att få Android 10 förrän i början av 2020 om du har en Samsung-telefon. Detta gäller även för Nokia.
Huawei brukar vara snabba att få ut nya Android-versioner till sina telefoner, men med det rådande handelskriget mellan Kina och USA är det osäkert om Huawei någonsin får den nya versionen av Android, eller om du i stället får se fram emot Huaweis egna HarmonyOS.
Här är några av de saker som introduceras i Android Q:
Dark Mode: Android blir svart
Android 10 har fått ett så kallat Dark Mode, vilket betyder att du kan ställa in telefonen att använda en svart bakgrundsskärm (med vit text) på kvällar och nätter. Detta skonar ögonen om du använder telefonen i mörker.
Det finns många appar som redan erbjuder den här funktionen, men med Android 10 är det integrerat i även i Googles egna appar som Foton och Kalender samt andra förinstallerade appar.
Dark Mode i Android 10 (Q) hjälper dessutom till att förbättra batteritiden.
> Mer att läsa: Bästa säkerhetsprogrammen till mobilen

Det finns många spännande nyheter i nya Android 10, Dark Mode är en av dem.
Vikbar bild i Android Q
En annan nyhet i Android Q är något som kallas för screen continuity på engelska. Det är en funktion för att stödja vikbara skärmar, så att bilden kan gå utanför den ursprungliga bildkanten.
Dessutom kommer funktionen delad skärm (split screen) att förbättras, så att två appar kan visas och användas samtidigt.
> Mer att läsa: Städa mobilen med CCleaner
Android Q eller Android 10
Android Q har bara varit ett arbetsnamn på den nya versionen av operativsystemet, och ett avsteg från Googles tidigare idé om att ge dem projektnamn efter sötsaker - tidigare har vi bland annat haft projektnamn som Marshmallow, Oreo och Pie, vilka ofta har levt kvar efter lanseringen.
Den nya versionen får dock inte något extranamn utan kommer bara att heta Android 10.
Du kan läsa mer om de nya funktionerna och mycket mer om Android 10 på operativsystemets egen hemsida.