Music Everywhere

Trådlös musik i hemmet

D-Link ansluter dina högtalare till det trådlösa nätverket.

12 september 2014

Nu kan du enkelt strömma musik trådlöst från din mobiltelefon eller surfplatta. D-Links nya nätverksprodukt Music Everywhere förvandlar dina gamla högtalare till trådlösa wifi-högtalare och är en fristående produkt för D-Links nya utbud kring det smarta hemmet - mydlink Home. Nya Music Everywhere är liten och portabel och kan enkelt flyttas runt i hemmet eller kompletteras med flera Music Everywhere-enheter, vilket ger möjlighet att styra musiken från rum till rum. Music Everywhere innehåller ytterligare en funktion då den även fungerar som nätverksförlängare till ett wifi-nätverk.

Music Everywhere ansluts direkt i ett eluttag och är kompatibel med både Android- och iOS-enheter, samt nätverksuppkopplade mediaspelare. Den fungerar med alla högtalare eller stereoanläggningar med en standard 3,5 mm hörlurskontakt. Den kan dessutom strömma musik från alla typer av mediaspelare, smartphones och surfplattor som stöder DLNA eller Airplay.

Music Everywhere har stöd för den trådlösa standarden 802.11n och når hastigheter på upp till 300 Mbps och hjälper wifi-signalen förbi tjocka väggar.

Mydlink Home Music Everywhere (DCH-M225) lanseras i början av oktober och butikspriset är 499 kronor.

Kanske är du intresserad av...