EaseUS kraftfulla backupprogram är helt enastående för att utföra både filbackup och säkerhetskopiering av hela enheter på datorn.
Todo Backup Home:

EaseUS kraftfulla backupprogram är helt enastående för att utföra både filbackup och säkerhetskopiering av hela enheter på datorn.

Backupprogram utan kostnad – om du är snabb

Med anledning av världsomspännande World Backup Day har vi fått möjlighet att erbjuda dig backupprogrammet EaseUS Todo Backup Home, som normalt kostar 500 kronor per år. Men skynda dig, erbjudandet gäller bara idag, 31 mars 2023, och vi har bara nycklar till de första 3 000.

Den 31 mars är det dags för den återkommande händelsen World Backup Day, som har skapats för att påminna oss om vikten av att komma ihåg att göra regelbundna säkerhetskopior.

Varje år förlorar miljontals människor dyrbara bilder, dokument och andra filer, eftersom de helt enkelt inte har haft en aktuell säkerhetskopia att falla tillbaka på.

Risken att förlora värdefulla filer har genom åren bara blivit större, eftersom ransomware har fått stor spridning och för att vi generellt sparar mer data än tidigare.

Därför är budskapet från World Backup Day mer aktuellt än någonsin.

> Läs även: Hur ofta ska jag säkerhetskopiera min dator?

Hämta backupprogram utan kostnad – men bara idag!

Med anledning av backupdagen har vi tecknat ett avtal med programvarutillverkaren EaseUS, som står bakom både partitions- och backupprogram och som vi ofta har skrivit om här i PC-tidningen.

Det innebär att du idag, 31 mars 2023, helt exklusivt kan hämta EaseUS Todo Backup Home och använda programmet gratis i ett helt år.

Normalpriset är 500 kronor.

Den aktiveringsnyckel vi har fått av EaseUS till er läsare kan dock bara aktiveras 3 000 gånger, så vi har med andra ord bara aktiveringsnycklar för de första 3 000 som vill lägga vantarna på programmet.

Erbjudandet gäller ENDAST idag och du kan hämta programmet och aktiveringskoden i Fördelszonen genom att klicka på länken nedan.

> Hämta EaseUS Todo Backup Home UTAN KOSTNAD här <

Normalt är innehållet i Fördelszonen låst så att bara de som prenumererar på PC-tidningen har tillgång till det, men det här programmet kan du hämta utan att logga in. 

Med programmet kan du schemalägga dina säkerhetskopieringar, så att du aldrig mer riskerar att förlora viktiga filer.
Todo Backup:

Med programmet kan du schemalägga dina säkerhetskopieringar, så att du aldrig mer riskerar att förlora viktiga filer. 

Det här får du med EaseUS Todo Backup Home

Precis som i den kostnadsfria versionen av Todo Backup kan du naturligtvis göra en säkerhetskopia av hela hårddisken eller av enskilda partitioner. 

Programmet kan även hantera filbackuper där du löpande utökar din backup med de filer som tillkommit sedan sist.

Till skillnad från den kostnadsfria Todo Backup kan du med Home-versionen även klona diskar och partitioner till en ny hårddisk eller SSD. På så sätt kan du uppgradera disken utan att installera Windows igen. 

Du kan även klona Windows-systemet från en disk till en annan – och till exempel flytta operativsystemet till en annan dator.

EaseUS Todo Backup Home kostar normalt drygt 500 kronor per år i abonnemang, men nu kan du använda det gratis i ett år för att se om det är något för dig. 

Om du inte vill betala för programmet efter den tiden kan du fortsätta använda gratisversionen med färre funktioner. 

Du kan läsa mer om programmet på tillverkarens hemsida (engelska)

Använder du redan EaseUS Todo Backup Free?

Vi har tidigare rekommenderat gratisversionen av programmet EaseUS Todo Backup Free i PC-tidningen, och om du redan har det installerat på datorn kan du använda det här erbjudandet för att uppgradera. 

Se dock till att du har den senaste 2023-versionen av Backup Free. Mata sedan in aktiveringskoden via varukorgen i programmet.

Det lättaste är dock att installera den nya versionen via länken nedan. Då är du helt säker på att det fungerar som det ska. 

Men bara idag, den 31 mars 2023. Imorgon är det för sent.

> Hämta EaseUS Todo Backup Home UTAN KOSTNAD här <

Kanske är du intresserad av...