Skapa konst av dina fotografier
Skapa konst av dina fotografier

Glöm staffli, penslar och kladdiga färger. Med FotoSketcher skapar du konst digitalt.

FotoSketcher: Skapa magiska konstverk

Bor det en konstnär inom dig? Då ska du ta hjälp av programmet FotoSketcher, som gör om vanliga fotografier till imponerande konst.

Du behöver inte spendera en massa pengar för att skapa magiska konstverk på egen hand. Du behöver inte ens lägga ner särskilt många minuter på din konst.

Med Programmet FotoSketcher är det hur enkelt som helst att skapa imponerande konstverk i datorn.

FotoSketcher är överraskande enkelt att använda. Med några enkla klick gör du om ett porträttfoto till en fantastisk oljemålning.

> Mer att läsa: Rädda gamla fotografier med smart app

FotoSketcher skapar oljemålningar

I FotoSketcher krävs det ingen stadig hand eller ett konstnärligt öga för proportioner. Bilderna skapas nämligen av filter som appliceras på dina foton och på bara några sekunder kan du förvandla ett foto till ett litet konstverk.

Programmet innehåller en lång rad filter med många skilda resultat, beroende på vilket filter du väljer. Vissa av dem påminner om tecknade serier, andra om blyertsteckningar eller akvarellmålningar. Det är bara att välja.

I teorin kan du skapa ett konstverk med bara tio klick, men du kan också fördjupa dig i programmet och ändra kontrast, penselbredd, färger och mycket annat.

> Mer att läsa: Öppna bilder som är sparade i gamla filformat

Skapa konst med FotoSketcher
FotoSketcher

Med några klick går det att förvandla ett fotografi till skön konst i FotoSketcher. Läs om hur du gör i vår guide som du som läser PC-tidningen hämtar i Fördelszonen.

Hämta FotoSketcher från Fördelszonen

FotoSketcher finns att hämta i Fördelszonen om du prenumererar på PC-tidningen.

Där hittar du också vår utförliga artikel om programmet, som du kan använda för att komma i gång med att skapa egen konst.

> Hämta FotoSketcher från Fördelszonen

Om du inte prenumererar på PC-tidningen kan du läsa mer om våra erbjudanden. Du får direkt åtkomst till hela Fördelszonen och så skickar vi hem tidningen till dig.-

> Mer att läsa: GIMP ersätter Photoshop

Kanske är du intresserad av...