Övervakningskameran har ett magnetfäste för att vara enkel att placera.
Arlo Pro 4

Kameran har magnetfäste för enkel placering.

© Arlo

Övervaka ditt hem med högupplöst video

Övervakningskameran Arlo Pro 4 håller ett öga på ditt hem med videobilder som har en upplösning på 2 560 x 1 440 pixlar.

13 juli 2021 av Morten Skeldal Østergaard Testredaktør

Övervakningskameran Arlo Pro 4 är allt du behöver för att komma igång med videoövervakning av ditt hem.

Kameran kräver nämligen inte någon central hubb för att anslutas till internet.

Arlo Pro 4 har ett uppladdningsbart batteri, vilket innebär att du slipper dra sladdar till kameran för att få den att fungera.

Allt du behöver göra är att hålla upp en QR-kod framför kameran. På så sätts ansluts den till ditt konto hos Netgear varpå du smidigt kan se videoupptagningarna direkt på din telefon.

Håll ett öga på hemmet i hög upplösning

Arlo Pro 4 spelar in med videobilder i hög upplösning, hela 2 560 x 1 440 pixlar. Den fångar upp aktivitet framför sig i ett synfält på 160 grader, vilket innebär att det är svårt för eventuella inbrottstjuvar att inte bli upptäckta och hamna på bild.

Med hjälp av tvåvägsljud kan du höra och kommunicera med besökare – både önskade och oönskade – via den inbyggda högtalaren och mikrofonen.

Kameran är naturligtvis vattentålig och kan kopplas till din mobil, smartklocka med mera, så att du ständigt blir informerad om det finns gäster vid ytterdörren.

> Läs även: Var ska jag placera min övervakningskamera?

Den inbyggda belysningen ser till att Arlo Pro 4 kan filma även på natten.
Arlo Pro 4

Den inbyggda belysningen ser till att Arlo Pro 4 kan filma även på natten.

© Arlo

Kameran meddelar när du har inbrott

Pro Pro 4 skickar meddelanden till din mobil när den registrerar aktivitet framför linsen. Du kan också välja att utlösa den inbyggda sirenen eller att ställa in den så att den aktiveras automatiskt.

Övervakningskameran har mörkerseende i färg. Det fungerar tack vare den den inbyggda strålkastaren.

Arlo Pro 4 har ett rekommenderat pris på 2 690 kronor. 

Om du vill utnyttja kamerans alla funktioner fullt ut krävs det att du skaffar ett abonnemang på Arlo Smart. Då kan du exempelvis urskilja fordon, personer och husdjur, och enklare säkerställa att du endast får notiser när det händer något som är intressant för dig.

Med ett abonnemanget kan du dessutom spara dina inspelningar på Arlos webbaserade servrar, och är därmed inte är beroende av att se alla inspelningar live på din telefon.

> Läs även:Vad får man egentligen bevaka med sin övervakningskamera?

Kanske är du intresserad av...