App hjälper dig att byta från Android till iPhone.
Hjälp att byta från Android till iPhone.

Enkelt att byta mobiltelefon från Android till iPhone

Appen Move to iOS är din bästa vän om du vill byta mobiltelefon från Android till iPhone.

29 maj 2017 av Steffen Nielsen

Att byta från en Androidmobil till en iPhone har tidigare varit relativt krångligt. Ingen vill ju tappa bort kontakter, sms, bilder och andra filer. Nu finns det dock ett sätt att verkligen få med allt.

Föga överraskande är det Apple som sträcker ut en hjälpande hand för att övertyga fler Androidanvändare att iPhone är rätt väg att gå. Appen är dessutom på svenska.

Appen Move to iOs installeras i Android-enheten och därefter kan en iPhone automatiskt skapa ett nätverk mellan de två telefonerna.

Appen Move to iOS hjälper till med bytet från Android till iPhone

Appen Move to iOS ska installeras i Androidenheten, som sedan kan paras ihop med en iPhone.

Överför allt till en iPhone

En kod visas på skärmen i iPhone. Skriv in koden i Androidenheten. När det är gjort börjar överföringen automatiskt. Snart är alla bilder, filmer, kontakter, sms och andra viktiga filer kopierade till rätt platser i iPhone.

Du kan med fördel göra överföringen medan telefonerna är anslutna till ett trådlöst nätverk för att undvika att göra dataöverföringen via mobilt bredband.

Hämta appen från Google Play

Skriv effektivt på mobilen och pekdatorn

Med ett trådlöst tangentbord blir det en helt ny upplevelse att skriva långa texter på mobilen och på pekdatorn.

Tangentbordet ansluts via Bluetooth, sedan blir det nästan likadant att skriva på smartmobilen och pekdatorn som på den vanliga datorn eftersom du slipper använda skärmtangentbordet och trycka på skärmen.

> Just nu kan du få ett trådlöst tangentbord tillsammans med två nummer av PC-tidningen för bara 59:50 kronor plus porto och expeditionsavgifter. Beställ redan nu via den här länken.

Kanske är du intresserad av...