wallpapers bakgrundsbilder Samsung Galaxy S10

Det finns många kreativa sätt att dölja det förargliga kamerahålet i en Samsung Galaxy S10.

© www.galaxys10wallpapers.com

Göm kamerahålet i Samsung Galaxy S10

Har du köpt en Samsung Galaxy S10 och tycker att det känns lite udda med ett hål överst till höger? Gillar du kreativa bakgrundsbilder finns det goda nyheter!

Samsungs nya mobiltelefoner Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ och Samsung Galaxy S10e, har infört en ny sak som många tycka ha svårt att förhålla sig till – det lilla hålet i skärmen för kameran.

Eftersom skärmen går ända ut till kanten finns det inte plats för kameran i ramen. Därför sitter den bakom skärmen och linsen tittar ut genom ett litet hål i skärmens övre högra hörn.

Detta syns förstås och många användare av telefonen ser det som en utmaning att trolla bort det här hålet.

I stället för att klaga på hålet har det börja dyka upp särskilda bakgrundsbilder, så kallade wallpapers på engelska, som är specifikt framtagna för Galaxy S10. Målet med bilderna är att dölja eller framhäva kamera hålet på mer eller mindre kreativa sätt

Läs mer om Samsung Galaxy S10

Bilder för Galaxy S10, S10+ och S10e

Kamera i skärmen på Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 och Galaxy S10+
Punch-hole

Med en skärm som går ända ut till kanten hamnade kamera i stället bakom skärmen på Galaxy S10e, S10 och S10+, med ett litet hål i den som följd. Och nu flödar fantasin för att trolla bort hålet.

© Samsung

Trenden att trolla med kamerahålet Samsung Galaxy S10-modellerna dök först upp på bilddelningstjänster som Imgur och Tumbler, men har nu spridit sig över hela internet.

I dag finns det en hemsida som enbart innehåller bakgrunder och ett aktivt forum på Reddit där det hela tiden publicera nya bakgrundsbilder.

Det kommer till och med en app som gör det lättare att hämta och installera bakgrunder i Samsungs Galaxy S10-telefoner.

Samsung själva är med på banan och har publicerat flera exempel på kreativa bakgrunder på Twitter.

> Mer att läsa: De bästa säkerhetsapparna till Android

Hitta de kreativa bakgrunderna

wallpapers bakrungder  till Samsung Galaxy
Trend

Den nya trenden går ut på att antingen dölja eller framhäva kamerahålet.

© www.galaxys10walpapers.com

När Apple lanserade iPhone X i slutet av 2017 blev det mycket ståhej om det lilla området överst i mitten på skärmen där kameran och olika sensorer huserar, populärt kallad flärpen.

Då blev det också något av en trend att skapa bakgrunder för att dölja det svarta området, men trenden blev inte lika stor som i fallet Galaxy S10.

Vill du prova en annan bakgrund till Samsung Galaxy S10, S10e eller S10+ kan du ta en titt på hemsidan Galaxy10wallpapers.

> Mer att läsa: PC-tidningens test av Samsung Galaxy S10

Samsung Wallpapers bakgrunder

Andra bakgrunder tar till mer humoristiska sätt för att kamouflera kamerahålet i Samsung Galaxy S10:s skärm. En Minion och en iPhone är två exempel.

© www.galaxys10wallpapers.com
Samsung Wallpapers bakgrunder

Många bakgrunder är inspirerade av filmer, tv-serier, datorspel eller populärkultur.

Kanske är du intresserad av...