KOM_SV_171869-NR16_M_Sikkerhedcentret_Malware_Web

Hitta och ta bort skadliga program!

Skadliga program finns i alla möjliga former och de har målet att förstöra eller luras. IObit Malware Fighter stoppar dem innan det är för sent.

10 oktober 2016

Det finns bra program och det finns dåliga program. För oss vanliga datoranvändare är det dock inte alltid så lätt att skilja dem åt. Därför hän der det allt som oftast att man får in dåliga eller rent av skadliga program i datorn.

>Läs mer: 390000 nya sabotageprogram upptäcks varje dag! **Det är lätt hänt när det dyker upp frestande erbjudanden på internet och man för någon sekund glömmer bort allt det där som man i vanliga fall tänker på. Det räcker med ett klick på fel länk för att få hem ett surt program som kräver betalt för tveksamma funktioner, som kidnappar webbläsaren eller kanske krypterar alla filer på hårddisken.

Kontinuerligt skydd

Därför är det lämpligt att ta hjälp av ett program som klarar det, exempelvis IObit Malware Fighter. IObit får höga betyg i de flesta tester av skydd mot skadliga program och vi byter till det eftersom det helt enkelt ger ett bättre skydd av datorn.**

Kanske är du intresserad av...