OneNote

Gratis OneNote

Microsoft släpper den digitala anteckningsboken OneNote blir gratisprogram.

18 mars 2014

Microsoft släpper den digitala anteckningsboken OneNote fri. Det innebär att du kan ladda hem och använda OneNote kostnadsfritt oavsett vilken enhet du använder. OneNote finns tillgängligt på Windows-datorer, surfplattor med Windows 8, Windows Phone, Mac-datorer, iPad, iPhone och Android. OneNote har i skrivande stund också ett nytt molnbaserat utvecklargränssnitt som öppnar upp för nya användningsområden, både från andra Microsoft-tjänster såväl som tjänster från tredjepart. Det finns redan flera smarta funktioner använda, som till exempel:

  • OneNote Clipper: Med ett enkelt klick fångar du en bild av hemsidan som du besöker. Hemsidan hittar du sedan i dina Quick Notes. OneNote Clipper fungerar i senaste versionerna av Internet Explorer, Chrome, Firefox och Safari.

  • Skicka mail till din OneNote: Skicka ett mail eller vidarebefordra ett mail till en specifik a-postadress så sparas det bland dina Quick Notes.

  • Office Lens: Med Office Lens skickas dina kort direkt till Quick Notes. Perfekt för att fotografera en PowerPoint-slide, ett dokument eller ett visitkort.

I Office 365 ingår en premiumversion av OneNote som innehåller ytterligare funktioner, som till exempel versionshistorik för dina OneNote-sidor.

Surfa in på www.OneNote.com för att läsa mer om tjänsten eller komma igång direkt.

Läs mer om appar till OneNote på www.onenote.com/apps.

Kanske är du intresserad av...