KOM_SV_171779-NR11_J_WYPE_Web

PC-tidningen i digital utgåva

Nu kan du som prenumererar på PC-tidningen läsa den på din dator, pekdator och smartmobil. Det är helt gratis, och givetvis får du fortfarande den tryckta tidningen i brevlådan. Här visar vi hur du kommer i gång med den digitala tidningen.

13 juli 2016

Väldigt många av er har under flera år efterfrågat möjligheten att kunna läsa PC-tidningen digitalt, och nu blir det äntligen verklighet: en komplett digital version av PC-tidningen som du kan läsa på din dator, smartmobil och pekdator!

Du kommer givetvis att få papperstidningen i brevlådan även i framtiden, men framöver blir det även möjligt att läsa tidningen på skärmen med den nya tjänsten Wype. En fördel är att flera i familjen kan läsa tidningen samtidigt, en annan att du får tillgång till de senaste fem numren av tidningen utan att bläddra i tidningshögen.

Den digitala utgåvan av tidningen blir tillgänglig samtidigt som den fysiska tidningen, och som prenumerant kan du logga in och läsa den utan extra kostnad. Om du brukar köpa lösnummer får du antingen utnyttja något av våra prenumerationserbjudanden och börja prenumerera, eller prenumerera på den digitala tjänsten för 99 kronor per månad och då inte bara få tillgång till PC-tidningen utan även en rad andra spännande tidningar som bland andra Illustrerad Vetenskap, Gör Det Själv, Världens Historia och National Geographic.

Om du är prenumerant kan du komplettera till hela utbudet för bara 29 kronor per månad.

Wype fungerar i webbläsaren på datorn och finns som gratis-app till iPad och Android. Det enda du behöver för att komma i gång är ditt prenumerationsnummer för PC-tidningen.

Pröva själv: http://www.wypemagazine.se

Kanske är du intresserad av...