Bluetooth keyboard

Tangentbordsmanual

Tillsammans med din nya prenumeration på PC-tidningen har du fått ett Bluetoothtangentbord. Det här är den svenska manualen till tangentbordet.

27 januari 2014

Med Bluetoothtangentbordet blir det enklare att skriva längre texter på exempelvis en pekdator, en smartmobil eller på en vanlig pc. I den svenska instruktionsboken, som finns här, visar vi hur du ansluter tangentbordet till en iPhone/iPad, en telefon eller pekdator med Android eller till en pc med Windows 7 eller 8. Använder du Windows XP eller Vista följer du instruktionerna för Windows 7, eftersom tillvägagångssättet är identiskt för de yttre operativsystemen.

Läs manualen

Bläddra: Läs manualen genom att klicka på rutan nedan. Då öppnas en blädderbar version av manualen som du läser på samma sätt som en tryckt manual. Läser du manualen på en pekdator, anpassas sidorna automatiskt till det formatet.

PDF: Manualen finns även som ett pdf-dokument som kan läsas direkt i webbläsaren eller skrivas ut på en skrivare. Klicka på Hämta manualen här för att hämta hem pdf-dokumentet.

Kanske är du intresserad av...