Windows insider Program

Det krävs inte mycket för att bli en del av Windows Insider Program, men vi rekommenderar att du inte använder din primära dator för ändamålet.

© Shutterstock

Nytt nummer: Prova nyheterna i Windows före alla andra

I det nya numret av PC-tidningen kan du läsa om hur du blir en del av Windows Insider Program, där du kan testa funktioner som fortfarande är under utveckling. Du får även en stor guide till hur du plockar bort spioner från dator - och mycket mer.

3 september 2019

Goda nyheter om du är intresserad av att kunna testa de nyaste funktionerna i Windows 10 - så nya att de fortfarande är under utveckling och inte finns för vanliga användare. Du kan anmäla dig som testperson i Windows Insider Program där du kan testa nya funktioner före alla andra.

Du anmäler dig till Windows Insider Program direkt i inställningarna i Windows 10, allt som krävs är att du kör Windows 10 (givetvis) och att du har ett Microsoft-konto. Vi rekommenderar även att du inte använder din primära dator för att vara testperson eftersom systemet kan bli instabilt. Det finns ju en anledning till att funktionerna inte är släppa ännu - de är inte klara. 

I det nya numret av PC-tidningen kan du läsa en grundlig guide till hur du kommer i gång, och du får svar på de vanligaste frågorna om Windows Insider Program. 

> Du kan läsa hela guiden i Fördelszonen (bara för PC-tidningens läsare)

Kasta ut spionerna

I det nya numret av PC-tidningen får du dessutom fem verktyg som skyddar din dator och mobiltelefon mot hackare.

Hackarna använder små program för att försöka tjuvkika på vad du håller på med utan att du upptäcker det. Lyckligtvis behöver det inte ta många minuter att kontrollera om du är drabbad, och att skydda datorn och mobilen mot eventuella framtida attacker.

Vi ger dig verktygen och en stor guide, så att du snabbt och enkelt kan ge dig i kast med spionerna.

> Du hittar guiderna och programmen för det nya numret av tidningen i Fördelszonen, där du kan hämta dem redan nu om du prenumererar på PC-tidningen.

Mer att läsa i PC-tidningen 14/2019:

 • Stortest av externa hårddiskar med spännande funktioner
 • Guide till fem verktyg som plockar bort spioner på datorn och mobilen - inklusive fyra program och två appar som du hitta ri Fördelszonen
 • Tips för hur du får ut mer av sökfältet i Windows 10
 • Programmet Sweet Home 3D och en utförlig guide för hur du skapar en digital version av ditt hem och flyttar runt möblerna på datorn
 • Ett praktiskt program som hjälper dig att hitta och dubbletter på datorn - det vill säga samma fil som finns i flera exemplar - och hjälper dig att radera de onödiga exemplaren.
 • Sjunde delen av Google-skolan med fokus på Google Foton (Om du är prenumerant kan du läsa de tidigare delarna i Fördelszonen)
 • Mängder av nyheter, testet och Fråga Oss

> Besök vårt Fråga Oss-forum här - alla kan läsa, men det är bara du som läser PC-tidningen som kan ställa egna frågor och hjälpa andra.

Få tag på PC-tidningen

PC-tidningen finns att köpa i välsorterade kiosker och i dagligvaruhandeln runt om i hela landet.

Om du tecknar en prenumeration nu kan du läsa tidningen direkt i din smartmobil eller pekdator med appen Wype. Med appen kan du även läsa de senaste numren av tidningen.

> Prova PC-tidningen för endast 29 kronor. Du kan även välja något av våra andra erbjudanden där du får en speciell välkomstgåva.

Som prenumerant får du också:

 • Full åtkomst till vårt forum där du kan få svar på alla dina frågor om datorer, internet och tillbehör.
 • En egen hemsida hos SimpleSite.
 • 50 GB lagringsutrymme hos Keepit.
 • Tillgång till hela Fördelszonen med över 400 program, instruktionsfilmer, teckensnitt, bilder, spel och appar – samt steg för steg-instruktioner.
 • Testzonen, där vi kontinuerligt publicerar nya tester av datorer, mobiltelefoner, pekdatorer och tillbehör av alla möjliga slag.
 • De tio senaste numren i digitala utgåvor via appen Wype.

Kanske är du intresserad av...