Your Phone Din Telefon Windows 10

Windows-verktyget Din telefon har blivit ännu bättre.

Få Android-notiser på datorskärmen

Microsoft har gjort det praktiska verktyget Din telefon ännu bättre. Läs hur du kan få mobilens notiser att visas på datorskärmen.

5 augusti 2019

Vi har nog allesammans suttit vid datorn och kastat blickar på telefonen för att se om det har kommit några notiser eller meddelanden.

Tack vare en funktion i Windows kan du låta telefonen ligga, för om du skulle få ett samtal, e-post eller en notis på telefonen, så kommer det att visas på datorn.

Funktionen finns i Windows-verktyget Din telefon, vilket bland annat gör att du dessutom kan titta på mobilens foton samt både läsa och skicka sms-meddelanden med datorn.

Visa mobilens notiser på datorn

Your Phone Din Telefon Windows 10

Funktionen Din Telefon gör det möjligt att se mobilens notiser på datorn.

Så här ser Din telefon ut. Den nedersta menypunkten Meddelanden ger dig tillgång till notiser som vanligtvis bara visas på din Android-mobil. 

Detta kräver att du har Windows 1903 på datorn, samt att telefonen använder Android 7.0 eller högre.

Du kan kan även göra så att telefonnotiserna visas som meddelandebanderoller i nedre högra hörnet på datorskärmen. På så sätt kan du se notiser utan att ha Din telefon-fönstret öppet.

Så får du Din telefon

I Fördelszonen på PC-tidningens hemsida kan du som läser PC-tidningen hämta en utförlig guide till hur du konfigurerar Din telefon på mobilen och på datorn, och hur du använder verktyget.

Du kan dessutom läsa mer om verktyget i den här nyhetsartikeln.

Kanske är du intresserad av...