Windows presentation av Creators Updates Mixed Reality

Nu är den stora uppdateringen Creators Update av Windows 10 här.

© Microsoft

Allt om den nya stora Windows 10-uppdateringen

Väntan är över! Nu är den stora Creators Update till Windows 10 här. Läs allt om nyheterna och hur du uppdaterar din dator.

I oktober förra året meddelande Microsoft att nästa stora uppdateringen av Windows 10 heter Creators Update och att den skulle kommer under våren 2017.

Sedan dess har det med jämna mellanrum läckt ut information om vad som väntar. Nu är uppdateringen äntligen här och som vanligt pytsar Microsoft ut den i omgångar för att företages uppdateringsservrar inte ska överbelastas.

Nya funktioner i gamla program

Creators Update innehåller bland annat en betydande uppdatering av det i operativsystemet inbygga antivirusprogrammet, en uppfräschning av webbläsaren Edge samt mycket annat i stort och smått. Av säkerhetsskäl kan datorn till exempel gå in i viloläget så fort du lämnar skrivbordet och det ska bli lättare att somna även om man använder datorn i sängen precis innan man släcker för natten.

Gamla hederliga Paint förnyas rejält med 3d-funktioner och Windows 10 kan efter uppdateringen stödja både VR (virtuell verklighet) och Mixed Reality, som är en blandning av verkliga och konstgjorda miljöer.

Hämta Creators Update till Windows 10

Klicka på länken nederst i artikeln för att läsa om fler nyheter i Creators Update.

Nu är uppdateringen ute och Windows 10 kommer att meddela när det är dags att uppdatera din dator. Om du inte kan vänta finns uppdateringen att hämta här.

Hämta Windows 10 gratis

Har du ännu inte uppdaterat till Windows 10 kan du fortfarande göra det gratis.

Läs mer om de stora nyheterna i den nya uppdateringen och allt annat som vi har skrivit.

Kanske är du intresserad av...