Windows 10 startmenu

Allt om nya uppdateringen till Windows 10

Microsoft släpper en större uppdatering av Windows 10 till sommaren och det finns spännande nyheter att se fram emot.

28 juni 2016

Windows 10 har snabbt blivit populärt och är numera det mest utbredda av Microsofts operativsystem. Det är installerat i hundratals miljoner datorer världen över och i juli kommer det en större uppdatering.

Uppdatering av Windows 10 - Redstone Uppdateringen, som går under namnet Redstone, sker i två delar och det är den första delen som nu närmar sig. Bland nyheterna hittar via nya humörikoner och att webbläsaren Edge för första gången kan utökas med tillägg.

I och med sommarens jubileumsauppdatering av Windows 10 kommer Windows inbyggda antivirusprogram Windows Defender att börja jobba tillsammans med det antivirusprogram du vill använda i stället för att stängas av.

Förbättrat utseende Användargränssnittet får sig en översyn och det kommer till exempel att gå att öppna appar i datorn och arbeta vidare med dem i en pekdator – något som Microsoft sedan tidigare har sagt att jobbar på.

Mer om uppdateringen > Windows Defender fungerar tillsammans med ditt antivirusprogram > Läs om tillägg i Edge > Läs om de nya smilisarna > Läs mer om Windows 10

Kanske är du intresserad av...