Gratis Windows 10 komse 122015

Allt om hur du får Windows 10 gratis

Windows 10 är det senaste operativsystemet för pc. De är gratis och uppgraderingen påverkar inte några personliga filer.

3 augusti 2015

Windows 10 är en helt ny version av Windows. Microsoft har samlat det bästa från Windows 7 och 8, och det går att uppgradera datorn helt gratis. Windows 10 har en mängd nya och kraftfulla funktioner, bland annat en ny suverän Start-meny som ger tillgång till både program, mappar och appar.

Du kommer säkert att känna igen många av verktygen i Windows 10, till exempel Utforskaren, Paint och Anteckningar. Dokument, bilder och hämtade filer har fortfarande sina egna mappar, för att de ska vara enkla att hitta.

Windows 10 innehåller även en helt ny webbläsare, en förbättrad sökfunktion och möjligheten att använda flera skrivbord samtidigt.

I den här artikeln kan du läsa mer om Windows 10 och hur du uppgraderar. Här finns även en introduktion till de vanligaste funktionerna i det nya operativsystemet. Det är gratis att uppgradera till det nya Windows 10 om du har en dator med Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1.

>Allt om Windows 10

Kanske är du intresserad av...