Phlips 329P9H skärm med inbyggd dockningsstation

Philips nya bildskärm har en inbyggd dockningsstation som ansluts via usb till en bärbar dator.

© Philips

Bildskärm med inbyggd dockningsstation

Philips bildskärm 329P9H har en inbyggd dockningsstation för snabb och enkel anslutning av alla tillbehör till en bärbar dator.

12 april 2019

Philips 329P9H är en ny bildskärm från Philips som har en funktion som gör den perfekt för att användas med bärbara datorer.

På baksidan finns det en dockningsstation med en mängd portar av olika slag. Till dockningsstationen kan tillbehör som mus, tangentbord, skrivare och annat anslutas. När så datorn ansluts till skärmen med en enda usb c-kabel kopplas alla enheter in och är redo att användas direkt.

En annan fördel med att ansluta en bildskärm till datorn via usb c är att datorn även laddas via usb c-kabeln. Det behövs alltså inga andra sladdar för att göra den bärbara till den stationär pc.

> Läs våra tester av bildskärmar, mobiltelefoner, datorer, hörlurar och mycket annat i Testzonen

Philips 329P9H
Portar

På bildskärmens baksida finns det gott om portar för att ansluta mus, tangentbord, hörlurar med mera, så att de blir tillgängliga så fort datorn kopplas in.

Bildskärm med många smarta funktioner

Philips 329P9H är på 31,5 tum. Den har en inbyggd webbkamera som fälls upp så fort den aktiveras vid exempelvis Skype-samtal.

Upplösningen är på 4K Ultra HD, det vill säga 3 840 x 2 160 pixel.

Det finns en inbyggd sensor som känner av om det sitter någon framför skärmen. Om inte går den omedelbart ner i ett passningsläge för att spara ström.

Philips 329P9H finns ute nu och kostar omkring 10 000 kronor.

> Mer att läsa: Vad betyder Ultra HD, 4K och 8K?

Kanske är du intresserad av...