Nya HP Pavilion x360 14
HP Pavilion x360 14

Skärmen kan vinklas 360 grader för att, som här, fungera som en liten tv för strömmande film.

© HP

HP uppdaterar 2 i 1-dator för sträcktittare

HP uppdaterar sin 2 i 1-dator HP Pavilion x360 14, en 14-tummare med vikbar skärm som nu får de senaste Intel-processorerna, smalare skärmkanter och B&O-ljud för bättre sträcktittande på tv.

11 maj 2020

HP förnyar sin 2 i 1-dator Pavilion x360 14 med de senaste Core-processorerna från Intel och bättre grafik för att göra datorn än mer användbar för familjen.

Datorn får nu Intels tionde generation Core-processorer. Skärmen kan vinklas ett helt varv till baksidan för att fungera som en surfplatta. Datorn har blivit tunnare, så att den inte känns lika tjock som tidigare i detta läge när man kanske tittar på strömmande film eller tv.

Musplattan har blivit större och batteritiden längre. Enligt HP ska datorn fungera i 13 timmar på en laddning.

I PC-tidningen 9/2020 kan du läsa om fler bärbara datorer i vårt stora jämförande test.

HP Pavilion x360 14 fungerar även som en surfplatta.
HP Pavilion x360 14

HP Pavilion x360 14 fungerar även som en surfplatta.

© HP

Stöd för Wi-Fi 6

HP:s nya dator säljs i en rad konfigurationer och en del av dem stödjer Wi-Fi 6, som nu på allvar börjar dyka upp i allt fler produkter.

Andra funktioner som finns bland de lite dyrare konfigurationer är fingeravtrycksläsare och stöd för 4G. Priserna för HP Pavilion x360 14 börjar på 7000 kronor och datorn kommer att finnas tillgänglig i början av juni.

> Mer att läsa: Vad är Wi-Fi 6?

Vi rekommenderar att du skyddar en ny dator redan från dag 1 med bra säkerhetsprogram. Därför har vi tagit fram vårt säkerhetspaket som alla som läser PC-tidningen kan hämta från Födelszonen på vår hemsida.

Läs mer om PC-tidningens Säkerhetspaket.

Kanske är du intresserad av...