Nu går det att spara tv-serier och filmer från Netflix i datorn.

I Windows 10 går det nu att spara filmer och tv-serier från Netflix i datorn.

© Netflix

Spara tv-serier och filmer från Netflix i datorn.

Nu blir det enklare får Netflix-prenumeranter att se på film även på resande fot. Det går nämligen att spara filmer och tv-serier i datorn.

14 juni 2017 av Mathias Alsted Lund Flinck

Den Oscarsbelönade filmen 12 Years a Slave och populära brittiska tv-serien Downtown Abbey är två att många titlar som går att spara lokalt i en dator med Windows 10 eller i mobila enheter med Android eller iOS. Filmtjänsten har fått en ny funktion i Netflix-appen för att spara vissa titlar på hårddisken. Det nedladdade materialet går att titta på under en viss tid. Hur lång tiden är skiftar från titel till titel.

Funktionen har varit tillgänglig i mobila enheter ett tag nu, men nu går det alltså även att spara material i en pc med Windows 10. Observera att det enbart går att göra i Netflix-appen för Windows 10, inte via webbläsaren.

Leta efter pilen

Leta efter knappen Ladda ner vid en film eller en tv-serie för att spara den på hårddisken.

© Netflix

Det går att hämta ett urval av alla titlar hos Netflix, bland annat Millennium-trilogin och Netflix egna tv-serier som The Crown och House of Cards.

Hitta hämtbara filmer

  1. För att spara en titel på hårddisken ska du titta efter ikonen Ladda ner. Den finns vid alla titlar som går att spara lokalt.

  2. Det går även att klicka på menyikonen överst till vänster och välja Kan laddas ner för att få en översikt över allt som kan hämtas. I samma meny finna även Mina nedladdningar som innehåller allt som redan har hämtats.

Med ett par hörlurar får du bättre ljud i din dator eller mobil - utan att störa omgivningen. Just nu får du dessa hörlurar från BPM tillsammans med två nummer av PC-tidningen samt e-boken "Allt du måste veta om strömmande film" för bara 59:90 kronor + porto. Du sparar 407 kronor. Läs mer om erbjudandet här.

Kanske är du intresserad av...