Hemliga Netflix-kategorier

Hitta de dolda kategorierna på Netflix!

© Shutterstock

Hitta de hemliga tv-serierna och filmerna på Netflix

Nytt tillägg till Chrome ger tillgång till hemliga kategorier.

7 februari 2017 av Mikkel Jacobsen

Du som använder Netflix har säkert noterat att du hela tiden möts av samma filmer och tv-serier om och om igen. Även om det finns mycket att välja på ser kategorisystemet till att hela tiden visa dig ungefär samma saker. Nu finns det en lösning på det.

Smart tillägg till Chrome
Med tillägget Netflix Categories installerat i webbläsaren Chrome får du plötsligt tillgång till en lång rad kategorier av filmer som finns på Netflix. Här finns allt från traditionella kategorier som komedi till mer udda som New Zealand Movies och Werewolf Horror Movies. 

Hittar du en kategori som blir en favorit kan den bokmärkas, så att du slipper leta igenom hela den imponerande långa listan.

Hämta tillägget här.

Klicka på Lägg till i det övre högra hörnet.

Använd ikonen i det övre högra hörnet i Netflix för att se kategorierna. Klicka på hjärtat för att lägga till ett bokmärke.

Med ett par hörlurar får du bättre ljud i din dator eller mobil - utan att störa omgivningen. Just nu får du dessa hörlurar från BPM tillsammans med två nummer av PC-tidningen samt e-boken "Allt du måste veta om strömmande film" för bara 59:90 kronor + porto. Du sparar 407 kronor. Läs mer om erbjudandet här.

Kanske är du intresserad av...