Överför bilder och videor från iPhone till pc.
Filoverførsel


© Shutterstock

Överför bilder och videor från iPhone till pc

Det kan vara krångligt att flytta filer från en iPhone till en pc. Nu finns det en smart lösning.

Fotograferar du mycket med din iPhone har du säkert tänkt på att det är ganska krångligt att överföra bilder och videoklipp till en pc.

När en iPhone ansluts till en dator dyker den upp som en enhet i Windows, men problemet är att det är oklart var i telefonen de filer som du vill flytta egentligen finns.

Med programmet EaseUS MobiMover blir det genast lättare att flytta filer mellan en iPhone och en pc.

> Mer att läsa: Flytta bilder från Facebook till Google Foto

Överför album eller enskilda filer

EaseUS MobiMover är det perfekta programmet för dig som fotograferar mycket med din iPhone eller iPad. Plötsligt blir det en barnlek att flytta bilder från telefonen till datorn.

I EaseUs MobiMover väljer du precis de filer som du vill kopiera till datorn, och det fina är att filerna hamnar lätt tillgängliga i de mappar som du själv bestämmer.

I grundinställningen skapar programmet en mapp på skrivbordet där de överförda filerna sparas.

> Mer att läsa: Koppla datorn till tv:n

Hämta programmet från Fördelszonen

EaseUS MobiMover finns att hämta i Fördelszonen på vår hemsida för dig som läser PC-tidningen. Tillsammans med programmet kan du även hämta artikeln ur tidningen.

I gratisversion av programmet går det bara att överföra 20 filer per dag. För att överföra fler filer än så krävs Pro-versionen, som kostar 70 dollar (cirka 615 kronor).

Hämta EaseUS MobiMover från Fördelszonen.

Ett annat sätt att överföra bilder mellan en iPhone och en dator är Google Foto. Det kräver att du har ett Googlekonto som appen Google Foto i telefonen. Läs mer om Google Foto.

Kanske är du intresserad av...