Fabric image

Gratis app skriver din dagbok

Spännande eller påträngande - appen Fabric dokumenterar din vardag.

22 augusti 2016 av Mikkel Jacobsen

Fabric är en nya app som utvecklats av några tidigare Facebook-anställda, och även om den är ganska enkelt får den ändå anses ha fascinationspotential. Den dokumenterar nämligen varje dag var du beger dig, hur länge du är på varje plats, och vart du sedan tar vägen. Om du tar några bilder under dagen kommer appen att knyta bilderna till var du befann dig då du tog dem.

Virtuell dagbok Fabric för med andra ord en slags automatisk virtuell dagbok som baserar sig på din vardag. När veckan har gått kan du titta tillbaka och minnas veckan som gått. Om dina vänner också använder appen, kommer den automatiskt att skapa gemensamma upplevelser som ni har gjort tillsammans.

Spårningen kan avbrytas Som alltid är det bra att ta sig en funderare över vilken slags information det egentligen är man som användare skapar och delar dem som äger appen, även om det varken verkar mer eller mindre farligt än vad många appar med inbyggd kartfunktion ägnar sig åt. Dessutom kan spårningen avbrytas i appens inställningar om det är något som man inte vill ska registreras och delas.

Fabric kan laddas hem till iPhone från App Store.

Kanske är du intresserad av...