4_redfiler_komse_042015

Få tillbaka raderade filer

Använd Puran File Recovery för att rädda filerna som inte längre finns kvar i Windows.

26 februari 2015

Alla löper risken att förlora filer på datorn, så även du. Det kan vara så enkelt som att du raderar en mapp, och för sent kommer på att den även innehöll semesterbilder eller viktiga dokument från banken. Det första man försöker göra är att gräva efter filerna i Papperskorgen, men om det har gått en tid finns risken att de inte ligger kvar där utan faktiskt har raderats.

Allt hopp är dock inte ute. Trots att filerna inte längre syns i Utforskaren, kan de fortfarande finnas på hårddisken. Det är nämligen så att det inte är själva filerna som har raderats, utan bara Windows interna hänvisningar till filerna. Med andra ord: Filerna är osynliga. Ditt mål är att göra dem synliga igen.

För att kunna rädda filerna behöver du två saker. Det första är ett program som kan återskapa filerna. Det tillhandahåller vi med Puran File Recovery. Det andra är kunskapen att hålla tungan rätt i munnen, för i samma ögonblick som du upptäcker att filerna är borta är det bara att släppa mus och tangentbord och inte röra datorn. Minsta sak du gör, eller om datorn tillåts fortsätta arbeta, kan resultera i att filer, eller delar av filer, skrivs över – och då finns det ingenting som kan rädda dem.

Puran File Recovery kan återskapa filer från långt fler medier än din hårddisk, inklusive optiska skivor, usb-minnen och till och med telefonen. I resten av den här artikeln kommer vi att visa hur programmet används för att hitta de osynliga filerna och hur de kan återskapas.

> Hämta Puran File Recovery

Kanske är du intresserad av...