Få programmet Glary Utilities Pro utan kostnad med PC-tidningen
Glary Utilities Pro:

Glary Utilities Pro har ett närmast överväldigande utbud av funktioner som kan göra datorn ung igen. Nu får du guiden och programmet gratis.

Ge datorn en föryngringskur med Glary Utilities Pro

Glary Utilities Pro är ett av de mest omfattande programmen för att optimera och städa datorer. Vi har ingått ett avtal med utvecklaren som ger fri tillgång till programmet under det kommande året till PC-tidningens läsare.

7 januari 2022 av Henning Dadkhah Rasmussen

Alla datorer blir förr eller senare allt långsammare, trögare och fylld med överflödiga filer. 

Det drabbar också helt nya datorer som bara är snabba en ganska kort tid.

Det beror bland annat på att Microsoft löpande uppdaterar Windows med stora funktionsuppdateringar, och att var och en av dessa använder ytterligare lite av datorns resurser.

Den största boven är dock att du använder datorn och de program som installeras på den – till exempel program för bildbehandling eller ett komplett kontorspaket. 

Alla program som installeras gör datorn lite långsammare och trögare.

Ge datorn en grundlig optimering

Programmet Glary Utilities kan optimera alla delar av Windows som har blivit långsammare, till exempel uppstarten, högerklicksmenyn och den dagliga användningen.

Samtidigt repareras en lång rad fel i Windows systemregister – fel som både kan få Windows att visa felmeddelanden och göra själva datorn slöare.

Sist men inte minst kan du även använda Glary Utilities för att städa bort de skräpfiler som fyller hårddisken. Därmed får du tillbaka plats för allt det viktiga du vill spara på datorn. 

5 fördelar med Glary Utilities Pro

  1. Snabbare uppstart
  2. Mer diskutrymme
  3. Färre fel i Windows
  4. Windows blir snabbare
  5. Datorn blir stabilare

Få Glary Utilities utan kostnad

Vi har ingått ett avtal med programvarutillverkaren Glarysoft och kan därför erbjuda våra prenumeranter programmet Glary Utilities Pro utan kostnad i ett helt år. 

Normalpriset är 360 kronor om året. 

Utvecklaren utfärdar bara kostnadsfria licenser till våra läsare fram till 7 februari 2022. 

Vi rekommenderar dock att du redan idag hämtar programmet i Fördelszonen och registrerar det via länken i Fördelszonen .

I PC-tidningen 02/2022 får du en komplett guide till programmet som du naturligtvis även kan hämta i Fördelszonen tillsammans med programmet. 

Få programmet Glary Utilities Pro utan kostnad med PC-tidningen
Kostnadsfri licens:

Glary Utilities Pro kostar normalt 360 kronor om året, men som läsare av PC-tidningen får du just nu programmet gratis i ett år. Om du inte vill fortsätta använda programmet efter detta första år kan du bara använda den kostnadsfria versionen framöver. 


Du måste vara inloggad i Fördelszonen på vår hemsida för att få tillgång till den kostnadsfria licensen av Glary Utilities Pro. Det kräver ett prenumerationsnummer eller en lösnummerkod från en tidning som köpts som lösnummer. 

> Du kan få inloggningen idag från endast 29 kronor. Se erbjudandet här

Kanske är du intresserad av...