Office logo

Lär dig allt om Office och bli expert på Word

Bli expert på Office och lär dig allt om Word och bildspelsprogram som PowerPoint. Vi har samlat gratis Officepaket och hjälper dig att bli en sann mästare i Kingsoft Office och Microsoft Office.

1 mars 2015

Klarar jag mig utan Microsoft Office? Vad är ett makro? Hur lär jag mig att skriva snabbare? Vi hjälper dig att bli klokare på Office och ger dig dessutom ett par gratis versioner av ordbehandling, kalkylblad och presentationsverktyg. Du kan också bli snabbare på tangenterna, hitta recensioner av skrivare och generellt ge hemkontoret ett ordentligt lyft både vad gäller utrustning och kompetens.

De 16 bästa knepen i Word

Varför nöja sig med att masa fram i 50 när Word har kapacitet som en Ferrari? Här visar vi tips och knep som pressar Word till gränserna.

Läs mer

Tre kontorsprogram gratis

Glöm allt om att köpa Microsoft Office, testa i stället ordbehandling, kalkylblad och presentationer i det splitternya kontorspaketet Kingsoft Office.

Läs mer

Snabb på tangenterna

När du nu ändå använder datorn varje dag, varför inte spara tid och utnyttja den effektivare? Glöm genvägar och smarta knep, i den här artikeln får du lära dig använda fingrarna snabbare så att de flyger över tangenterna.

Läs mer

Skrivaren ljuger

Bläckskrivarens huvudsakliga uppgift är att prestera snygga bilder och text, men den är dessutom en renodlad kassako för tillverkarna. Många av funktionerna försöker nämligen få dig att använda så mycket som möjligt av det dyra bläcket.

Läs mer

Gratis kontorspaket till pekdatorn

WPS Office är gratis för både iOS och Android. Med appen går det att arbeta med dokument som är kompatibla med Word, Powerpoint och Excel.

Läs mer

Skriv snabbare på surfplattan

Surfplattor blir allt populärare, men de är inget vidare att skriva långa texter på. Med rätt tillbehör och rätt appar går det lättare.

Läs mer

Snygga presentationer för alla ändamål

Med programmet Presentation, som är en del av det gratis kontorspaketet Kingsoft, får du alla verktyg för att göra en spännande och professionell presentation.

Läs mer

Kanske är du intresserad av...