4_musiksamling_komse_182014

Ta kontroll över din musiksamling

Nu kan du ta kontroll över all den musik du har liggande på datorn. Med Ashampoo Music Studio 4 kan du dessutom kopiera dina gamla cd-skivor till datorn och organisera dem också.

10 december 2014

Datorn är en mycket praktisk plats för att förvara musik. Inte nog med att all musik finns tillgänglig på samma ställe, det går samtidigt lätt och snabbt att hitta musiken. Efter hand som hårddisken fylls med mer och mer musik kan det även bli svårare att behålla kontrollen. Hundratals mappar och ologiska filnamn kan göra det till ett detektivarbete att hitta en specifik låt eller ett album. Med Ashampoo Music Studio 4 blir det genast mycket enklare. Programmet kan snabbt organisera musiken med logiska filnamn och i överskådliga mappar. Skulle du vilja skapa en egen musikmix, spela in lite egen gitarrmusik eller redigera låtar, kan programmet det också. Det smarta med Ashampoo Music Studio 4 är att musiken inte ligger i själva programmet. Den ligger fortfarande kvar i sina mappar på datorn, men programmet gör att det går snabbare att organisera låtarna.

Mängder av möjligheter Med Music Studio 4 kan du dessutom bränna dina egna musikskivor med tillhörande skivomslag. Detta är det fjärde programmet i serien och en massiv uppdatering jämfört med trean, som vi skrivit om tidigare. Bland annat har hela gränssnittet fått en ny design och blivit minimalistiskt och enkelt att navigera i. Även om du aldrig har använt ett musik-program tidigare, är det lätt att komma i gång och börja använda det.

Du kan prova programmet i tio dagar. Efter testtiden behöver du bara registrera dig hos Ashampoo, så blir programmet ditt. Om detta ger dig mersmak, kan du längst bak i artikeln hitta ett väldigt bra erbjudande på Ashampoo Music Studio 5, som vi tillhandahåller våra läsare. Det programmet innehåller ännu fler funktioner.

Kanske är du intresserad av...