KOM_SV_171070-NR13_S_braend_cd_Web

Bränna perfekta musik-cd

Bra musik förtjänar ordentliga förutsättningar. Vi hjälper dig att samla din favoritmusik på cd som du kan lyssna till i suverän kvalitet på stereon i vardagsrummet eller bilen.

3 september 2014

Många har under senare år ersatt stereon med datorn eftersom den har plats för ett jättelikt musikbibliotek och, inte minst, för att den går att använda till att strömma all tänkbar musik via internet. Tyvärr är det inte alltid som datorhögtalarna klarar av att göra musiken rättvisa, och för att riktigt kunna dra på med den volym som krävs kan du behöva välja ut dina favoritlåtar och spara dem på en ljud-cd för att spela upp någon annanstans. Det gör du enklast med programmet Burning Studio 2014 och du kan enkelt överföra hela eller delar av dina favoriter i biblioteket för att spara dem på cd.

Cd:n har varit dödsdömd sedan flera år, men för många är fortfarande den mer än 30 år gamla plastskivan med en diameter på 12 centimeter en källa till sköna stunder med fantastisk musik. Musiken kan komma från stereon i vardagsrummet eller radion i bilen, och till och med datorn fungerar fint för att spela upp cd. Läs här hur du bränner musik-cd med till exempel bara favoritmusik.

Först visar vi hur du för över ditt musikbibliotek till datorn. Sedan kan du samla alla eller enstaka låtar och bränna dem på en cd som du spelar upp via en vanlig cd-spelare. Vi använder det utmärkta programmet Ashampoo Burning Studio med 14 år på nacken. Årets version (ligger på CD 13) är ett kraftfullt program som är mycket enkelt att använda, har mängder av funktioner och som dessutom kan bränna cd i en rad ljudformat.

Skulle inte det vara tillräckligt så har vi också skaffat ett mycket bra erbjudande på uppgradering till programmets storebror. Det har ännu fler funktioner och möjligheter.

Kanske är du intresserad av...