© depositphotos.com

Driv tillväxten i företaget med Use Dynamics för Microsofts Business Central

Microsofts tjänster har länge varit självklara val för såväl små som stora företag. Ett av deras mest populära ERP-system är den molnbaserade administreringslösningen Business Central, som automatiserar och inte minst förenklar affärsprocesser. Nu, tack vare videoportalen Use Dynamics, blir det lättare än någonsin för verksamheter att navigera i och få ut det mesta av Business Central.

9 mars 2023 av Annonsör

Fördelarna med Business Central är många – företag får en heltäckande lösning som förbättrar processerna och maximerar lönsamheten. Allt i en enda molnbaserad tjänst som eliminerar behovet för företag att hantera sin egen hårdvara. Men även om Microsofts utmärkta ERP-system passar praktiskt taget alla verksamheter kan du fortfarande behöva hjälp för att maximera fördelarna med det molnbaserade verktyget. Det var i alla fall tanken bakom Use Dynamics, en videoportal som optimerar användningen av Business Central.

Business Central – molntjänsten som gör företagandet mycket enklare

Digitaliseringen av affärsprocesser är i princip oundvikligt för moderna verksamheter idag. Det gör det inte bara enklare att vara företagare som sådan, men effektiviserar också arbetet på många sätt och vis. För att inte tala om att det är otroligt sparsamt att övergå till en molnbaserad tjänst som Business Central – i stället för att behöva investera i en egen dyr hårdvara som kräver regelbundet underhåll kan arbetsplatsen spara utrymme och pengar genom att lagra allt i den molnbaserade infrastrukturen.

Business Central sparar tid, utrymme och pengar åt företaget, och optimerar och maximerar på så sätt företagets lönsamhet. Med andra ord är det nog det smartaste sättet att hantera ett modernt företag.

Bli mer självständig i Business Central med Use Dynamics

Microsoft Dynamics 365 Business Central är utformad för företag av alla slag, men det betyder inte nödvändigtvis att den är lätt att använda för det. Microsoft erbjuder förvisso hjälp till ERP-systemet på sin webbplats, men om du vill ha mer djupgående och pedagogisk hjälp kan du med fördel använda videoportalen Use Dynamics!

Use Dynamics har specialiserat sig på instruktionsvideor om just Business Central, och du kan hitta information om allt från de mest grundläggande till de mest komplexa funktionerna i tjänsten. Därutöver är alla videor märkta med en specifik nivå, “nybörjare”, “medelnivå” och “avancerad”, så att du kan hitta passande nivå av komplexitet för dina förutsättningar.

Som YouTube, fast för företagare

På sätt och vis kan Use Dynamics bäst beskrivas som ett slags YouTube, men specifikt Business Central och därmed som en videoportal för företagare. Oavsett om du nyligen har startat din verksamhet, eller är chef för ett företag som redan har många år på nacken, kommer du utan tvekan att ha nytta av både Business Central och Use Dynamics.

Vi får inte glömma att nämna att Use Dynamics är helt gratis att använda och att du inte behöver någon inloggning för att använda videoportalen! Allt är tillgängligt utan kostnad för företagare som vill fördjupa sig i Microsofts mycket användbara ERP-system.

Use Dynamics kan därför ses som ett perfekt komplement till den information som Microsoft redan erbjuder, och kan på så sätt bidra till driva tillväxten i ditt företag tillsammans med Business Central!

Kanske är du intresserad av...