KOM_SV_171802-NR12_J_PDF_PAKKE_Web

Det perfekta pdf- paketet

Pdf-formatet är fantastiskt för att skapa dokument, och när du behärskar det kan du enkelt kommunicera kors och tvärs med alla oavsett program och operativsystem.

20 juli 2016

Ärligt talat är pdf-filer inte det mest spännande som går att göra på en dator, men de är superpraktiska verktyg. En av formatets stora fördelar är att filerna kan hanteras av människor som använder helt andra program än du själv, till och med helt andra operativsystem. Du kan alltid vara säker på att pdf-dokumentet som du skickar kommer att se likadant ut hos mottagaren som det gör hos dig. Om du som jämförelse skickar ett Word-dokument kan innehållet se helt annorlunda ut – om mottagaren ens kan öppna det.

Att det är väldigt svårt att redigera pdf-filer är både formatets styrka och dess svaghet. Adobe har utvecklat verktyg som är strålande för uppgiften, men Adobe Acrobat kostar tusentals kronor att köpa. Det är svårt att älska pdf-formatet så mycket, hur praktiskt det än må vara. Därför har vi samlat fyra kraftfulla program i ett pdf-paket, så att du kan göra de vanligaste typerna av pdf-redigeringar utan att ruinera dig på kuppen.

Kanske är du intresserad av...