Inköpslista app Todoist
App:

Med appen Todoist i mobilen blir det lättare att hålla koll på inköpslistan – och resten av ditt liv. 

© Todoist

Smart app gör din inköpslista digital

Använder du fortfarande små gula papperslappar som blir skrynkliga i innerfickan när du ska skriva en inköpslista till mataffären? Då är det hög tid att du lär känna verktyget Todoist för datorn och mobilen.

20 december 2022 av Niklas Ernst

Vi har alla stått nere i mataffären när klockan är mycket, middagsmaten ska ordnas ... och var finns inköpslistan? Den är puts väck, för du skrev den på en liten papperslapp som har skrynklats ihop i fickan där den aldrig kommer att hittas igen.

LÄS ÄVEN: Rädda dina gamla bilder på rekordtid med genialisk app

Ovanstående scenarium känner vi alla till. Det är oavsett om det är en inköpslista, en önskelista eller en lista över uppgifter du ska hinna med. Det händer vanligtvis när vi skriver ner informationen på ett litet papper som har en tendens att försvinna.

Det finns dock en smartare lösning i form av din mobil och en app som Todoist, där du enkelt kan göra listor och anteckningar. Du kan dessutom koppla upp den mot din kalender eller mejl, så att du kan samla alla dina uppgifter på ett ställe.

Ha alltid inköpslistan nära till hands

Det smarta med att skriva listor och anteckningar i en app som Todoist är att du alltid har tillgång till dem. Oavsett om du sitter vid datorn, står med mobilen i handen eller befinner dig i ett helt annat land, så har du alltid dina anteckningar nära till hands.

Det enda som behövs är tillgång till internet och antingen appen eller webbversionen av Todoist.

LÄS ÄVEN: Så uppdaterar du appar på mobilen

Alla ändringar du gör på ett ställe ändras även på det andra stället. Det innebär att du kan sitta hemma vid datorn och skriva en inköpslista eller en översikt över arbetsuppgifter som ska utföras i trädgården.

När du är klar stänger du bara av datorn och tar med dig mobilen. 

Todoist gör det enkelt att komma ihåg allt

När du gör ändringar på datorn, sparas de automatiskt även på mobilen. 

© Todoist

Markera löpande dina slutförda uppgifter

När du står i affären eller i trädgården finns alla listor och uppgifter du skapade på datorn redan i mobilen, och du kan löpande bocka av varor när du lägger dem i varukorgen.

Du hittar Todoist för Android här och för iOS här, och i det nya numret av PC-tidningen visar vi hur du använder appen för att få ordning på alla dina listor och uppgifter.

Du kan också läsa artikeln digitalt i Fördelszonen redan nu

Kanske är du intresserad av...