Playpilot
Playpilot

Med en ny app behöver du inte längre bläddra bland olika tjänster för att hitta filmen du vill se.

© Playpilot/PC-tidningen

Playpilot hittar rätt filmtjänst för din film

Det finns en rad olika filmtjänster som strömmar film, och ibland är det inte det lättaste att ta reda på vilken tjänst som har filmen du vill se. Med en ny app är svaret bara en sökning bort.

29 juni 2023 av Niklas Ernst

Ligger den nya Queen-filmen på Netflix? Eller HBO? Hur är det med iTunes eller Google Play? Det kan vara tålamodsprövande att hoppa mellan alla filmtjänster för att hitta filmen som du letar efter.

Men nu kan du slippa det trasslet. Med appen Playpilot behöver du bara söka efter en film, så visar appen hos vilken eller vilka tjänster du kan se den.

> Mer att läsa: Så här mycket kostar Netflix, HBO Nordic och Viaplay

Se film Playpilot

Det finns otroligt många filmer hos de olika strömningstjänsterna, men det kan vara trassligt att ta reda på vilken tjänst som har vilken film. Med appen Playpilot blir det mycket lättare.

© rohaizadabu / Shutterstock.com


Hitta filmer med Playpilot

För att hitta den nya Queen-filmen söker du bara efter Bohemian Rhapsody och trycker på filmen. Du kan se filmens betyg hos filmdatabasen IMDB, och vilka tjänster som erbjuder filmen.

Som synes kan du köpa filmen hos SF Anytime och den kostar 169 kronor. Genom att klicka på det alternativet kommer du till SF Anytimes webbplats där du kan köpa filmen.

Om du hittar en film som exempelvis finns på Netflix, öppnas appen automatiskt när du klickar på filmen — om appen är installerad i telefonen.

Playpilot kan visa trailrar för filmen du söker efter. Appen är gratis att använda och finns till Android och till iOS

Du kan även använda tjänsten i webbläsaren i datorn.

Kanske är du intresserad av...