Skaffa de viktigaste apparna för fotbolls-VM

Har du koll på sommarens världsmästerskap i fotboll? Det räcker med tre appar för att du ska veta vad som händer i Ryssland.

© Shutterstock

3 appar du måste ha under fotbolls-VM

Det är dags för fotbolls-VM i sommar, och det finns tre appar som du måste ha om du är det minsta intresserad.

Nu är det inte långt kvar tills att fotbolls-VM för herrar inleds med hemmanationen Ryssland mot Saudiarabien den 14 juni. När domaren blåser igång den matchen blir det också starten på ett av världens största idrottsevenemang.
Om du är en av de miljontals människor som vill följa evenemanget ska du installera dessa tre gratis-appar, för med mobiltelefonen kan du följa turneringen minut för minut.

1. Den officiella VM-appen

2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA eller FIFA är internationella fotbollsförbundets officiella app, och den erbjuder ett överflöd av information om turneringen.

Hela matchprogrammet finns med matcherna i kronologisk ordning, så att du enkelt kan se vilka matcher som spelas vilka dagar. Här finns också nyheter om turneringen och videofilmer med fotbollslegender och nutida stjärnor.

Du kan hämta appen för iOS här och för Android här.

> Läs om de bästa apparna för smartmobilen här

2. Håll koll på resultaten

Forza Football är tveklöst den bästa appen för att följa alla fotbollsmatcher som spelas. Här kan du med några sekunders fördröjning följa hur matcherna utvecklas med mål, kort, byten och skador.

Det räcker att trycka på en match så presenteras uppdateringarna i realtid, och du kan direkt se viktiga händelser som mål och röda kort.

Du kan hämta appen för iOS här och för Android här.

3. Strömma matcher på telefonen

Avslutningsvis bör du installera SVT Play. Fotbolls-VM sänds av Sveriges Television och av C More, skillnaden är att de som sänds av SVT inte kostar någonting medan det krävs ett abonnemang hos C More för att se matchernas som sänds där.

Läs mer om hur du ser fotbollen på C More här.

SVT Play-appen kan du hämta för iOS här och för Android här.

Läs också hur du kan strömma fotbolls-VM så att du aldrig behöver missa någon match bara för att du inte sitter vid en tv.

> Med ett par hörlurar kan du se hela fotbolls-VM utan att störa familjen (eller chefen).

Just nu får du ett par lurar med två nummer av PC-tidningen samt vår e-bok om att strömma från internet för bara 59:90 kronor + porto. Du sparar 407 kronor. Läs erbjudandet här.

Kanske är du intresserad av...