Handla med rabatt i Moreshop - PC-tidningens stora förmånsbutik

I Moreshop kan du köpa allehanda prylar till riktigt bra priser när du prenumerera på PC-tidningen.

Stor rabatt på prylar i Moreshop

Som prenumerant på PC-tidningen kan du spara mycket pengar genom att handla i Moreshop. Vår förmånsbutik innehåller massor med elektronik till datorn, som till exempel Bluetooth-högtalare, portabla batterier, hörlurar och actionkameror. Här finns även kläder, heminredning och fritidsprodukter.

3 oktober 2017 av Rasmus Udsholt

Som prenumerant på PC-tidningen får du stora rabatter på mängder av ny elektronik och mycket annat.

I vår förmånsbutik Moreshop har vi samlat mängder av produkter som nya läsare får som välkomstpresent när de tecknar en prenumeration på PC-tidningen. Nu kan även du som redan är trogen prenumerant välja bland alla gåvor.

I vår webbutik Moreshop kan du till exempel köpa klockor, tangentbord, väderstationer, Bluetooth-hörlurar, portabla batterier och mycket, mycket annat med kraftiga rabatter. 

Alla kan handla på Moreshop, men när du loggar in med ditt prenumerationsnummer kan du köpa varorna rejält mycket billigare.

Vill du spara massor med pengar på allt från träningskläder till hörlurar hittar du många fina erbjudanden i Moreshop.

Rabatt på verktyg och knivset

Vi samarbetar med flera andra tidningar om Moreshop för att du ska få bra erbjudanden på mycket annat än datortillbehör. Du hittar laseravståndsmätare, japanska knivset, infraröda termometrar, handskar, sportklockor, träningskläder och mycket annat till kraftigt nedsatta priser.

Det tillkommer hela tiden nya produkter, så det lönar sig att ta en titt i butiken med jämna mellanrum. Det finns massor med bra produkter i alla möjliga kategorier. Logga in med ditt prenumerationsnummer och ditt postnummer för att se hur mycket rabatt du får som prenumerant:

Spara upp till 50 procent på mängder med varor

I Moreshop kan du till exempel köpa:

  • Drönare
  • Bluetooth-tangentbord
  • Fjärrstyrt eluttag
  • Armbandsur med kamera
  • Kock-knivset
  • Arne Jacobsen Salladsbestick
  • Stekpanna från Fiskars
  • ...och mycket, mycket mer.

Kanske är du intresserad av...