Handla med rabatt i Moreshop när du prenumererar på PC-tidningen.

I Moreshop kan du köpa allehanda prylar till riktigt bra priser när du prenumererar på PC-tidningen.

Stor rabatt på prylar i Moreshop

Som prenumerant på PC-tidningen kan du spara mycket pengar när du handlar i vår förmånsbutik Moreshop. Allt du behöver för att göra en bra affär är ditt prenumerationsnummer.

1 mars 2021 av Rasmus Udsholt

Som prenumerant på PC-tidningen får du stora rabatter på mängder av ny elektronik och mycket annat.

I vår förmånsbutik Moreshop har vi samlat mängder av produkter som nya läsare får som välkomstpresent när de tecknar en prenumeration på PC-tidningen. Nu kan även du som redan är trogen prenumerant välja bland alla gåvor – till förmånliga priser.

Rabatt med dit prenumerationsnummer

I vår webbutik Moreshop kan du till exempel köpa klockor, tangentbord, väderstationer, Bluetooth-hörlurar, portabla batterier och mycket, mycket annat med kraftiga rabatter. 

Alla kan handla på Moreshop, men när du loggar in med ditt prenumerationsnummer kan du köpa varorna rejält mycket billigare.

Vill du spara massor med pengar på allt från träningskläder till hörlurar hittar du många fina erbjudanden i Moreshop.

Rabatt på verktyg och knivset

Vi samarbetar med flera andra tidningar om Moreshop för att du ska få bra erbjudanden på mycket annat än datortillbehör. Du hittar laseravståndsmätare, japanska knivset, infraröda termometrar, handskar, sportklockor, träningskläder och mycket annat till kraftigt nedsatta priser.

Det tillkommer hela tiden nya produkter, så det lönar sig att ta en titt i butiken med jämna mellanrum. Det finns massor med bra produkter i alla möjliga kategorier.

Logga in med ditt prenumerationsnummer och ditt postnummer för att se hur mycket rabatt du får som prenumerant:

> Ta en titt i Moreshop i redan i dag!

Kanske är du intresserad av...