© Flyttstädfabriken

Flyttstädning av Flyttstädfabriken

18 juli 2023 av Annonsör

Ska du flytta till ett nytt hem? Stressa inte med att städa upp ditt gamla ställe - låt oss ta hand om det åt dig! Vår professionella flyttstädning i Stockholm ser till att ditt gamla utrymme är skinande rent och redo för nästa hyresgäst.

Här är varför du bör välja vår flyttstädningstjänst:

  • Erfarna städare
  • Tidsbesparande
  • Tryggt och bekvämt
  • Bra priser

Besök vår Website https://www.flyttstädfabriken.se/ för priser och mer information.

Vår professionella service

Med vårt team av skickliga och erfarna städare kan du säga adjö till smuts, damm och bråte. Vi förstår hur viktigt det är med en bra flyttstäd, och vår erfarna personal tillhandahåller förstklassiga städtjänster som uppfyller dina behov och önskemål.


Ingen uppgift är för stor eller för liten för oss. Oavsett om du behöver flyttstädning i ett stort hus eller en lägenhet, har vi det du behöver. Våra tjänster omfattar allt från damning, dammsugning, moppning och sanering till fönsterputsning, klädselrengöring och mycket mer.

Vi är stolta över vår känsla för detaljer och använder endast miljövänliga rengöringsprodukter som är säkra. Våra städare är utbildade för att ta itu med även de svåraste fläckarna och lukterna, så att flyttstädningen blir perfekt och det luktar fräscht och ser obefläckat ut.

Städfabriken ger dig inte bara sinnesfrid och tid att fokusera på det som verkligen betyder något, utan de skapar också en hälsosammare och bekvämare fritid för dig.

© Flyttstädfabriken

Vad kostar en flyttstädning

Vi erbjud konkurrenskraftig prissättning som inte bara ger valuta för pengarna utan också gör städtjänsten överkomlig för våra kunder.

Priset för en flyttstädning kan variera beroende på flera faktorer, t.ex. fastighetens storlek, den nivå av renlighet som krävs och platsen. Våra priser döljer inte några dolda avgifter eller överraskningar. Du vet exakt vad du betalar för på förhand.

Vi åtar oss allt från hus till lägenhet , pris beror på ytan och önskemål, kontakta oss för en offert.

© Flyttstädfabriken

Vad ingår i servicen?

Detaljerad städning: Vi lägger stor vikt vid de minsta detaljerna för att se till att ditt gamla hem blir skinande rent. Vi skrubbar golven, torkar av väggarna och putsar fönstren, och lämnar inget hörn orört. Det allra mesta som har med husets innandöme ingår i en flyttstädning. Däremot ingår inte trädgården som en del av flyttstädningen. Inte heller fasad, taktvätt eller rengöring av trädgårdsgångar ingår i en vanlig flyttstädning.

Dessutom förstår vi att tiden är en viktig faktor vid en flytt. Det är därför vi strävar efter att arbeta effektivt utan att kompromissa med kvaliteten. Vårt team kommer i tid och slutför städningen inom den överenskomna tidsramen, så att du kan fokusera på andra aspekter av din flytt.

© Flyttstädfabriken

Boka Flyttstädfabriken

Låt inte en flyttstädning överväldiga dig längre och låt inte stressen över städningen tynga ner dig under din flytt. Kontakta Flyttstädfabriken idag för en kostnadsfri offert med ett konkurrenskraftigt pris och låt oss ta hand om dina behov och önskemål. Du kan använda Rut-avdraget för flyttstädningen och naturligtvis har vi nöjd-kund-garanti så du kan känna förtroende och tillit till städservicen. Så slipp stressen under flytten – Boka vår service idag!

Kanske är du intresserad av...