Med Petcube Bites belönar du din hund via en app i mobilen

Mata hunden eller katten med Petcube och din mobiltelefon.

© Petcube

Ge en godbit med mobilen

Nu behöver du inte längre ha dåligt samvete för att din hund får vara hemma hela dagarna medan du jobbar. Här är prylen som gör både dig och hunden eller katten gladare på distans.

6 februari 2017 av Anders Daugaard

Nu behöver du inte längre ha dåligt samvete för att din hund får vara hemma hela dagarna medan du jobbar. Här är prylen som både du och din kelgris kommer att älska.

Mata smart

Med SmartFeeder från Petnet kan husdjuret matas på distans. Med den tillhörande appen går det att styra när den lilla kelgrisen ska ha mat och den visar även när hund- eller kattmaten håller på att ta slut. Systemet kan även automatiseras så att det matar husdjuret vid förutbestämda tidpunkter. En bonus är att appen kan visa hur näringsrik maten är. SmartFeeder kostar 149 dollar (cirka 1 400 kronor).

www.petnet.io

Godbit från mobilen

Med Petcube Bites kan man träna och belöna husdjuret när det är hemma ensam. I den fjärrstyrda godisbehållaren finns det en kamera som visar vad som händer därhemma. Via Petcubes mobilapp går det att se vad hunden eller katten gör och ge en belöning, kanske ett hundkex, från behållaren. Petcube Bites går att förbeställa i USA för 250 dollar (cirka 2 450 kronor).

www.petcube.com

Spåra vovven

Brukar din bästa vän springa bort? Håll reda på jycken med Whistle GPS Pet Tracker, så slipper du springa runt i grannskapet och leta. Starta bara Whistle-appen, så visar den var hunden finns och hur mycket motion vovven har fått. Whistle GPS Pet Tracker är ett halsband med inbyggd gps som kostar 50 dollar (cirka 470 kronor) + abonnemang.

www.whistle.com


Mata din kelgris via mobiltelefonen.

Den smarta matskålen Smartfeeder fjärrstyrs från mobilen, så att din hund eller katt aldrig behöver vara hungriga.

© Petnet

Kanske är du intresserad av...