© Pixabay

Glöm inte att sätta dessa ting på din önskelista!

Om du har en IT-älskare i din närhet finns det många coola julklappstips. Här listar vi de sju bästa julklapparna för den som gillar teknologi!

19 december 2022 av Bazoom Group
  1. En trendig väska för bärbar dator. Den får IT-entusiasten att se snygg och professionell ut när han eller hon är på språng med sin bärbara dator. De finns i en mängd olika stilar och färger, så du bör inte ha några problem med att hitta en som passar till den speciella personen du har i tankarna.

  2. Ett par hörlurar med brusreducering. Dessa är perfekta för att blockera distraktioner när du försöker koncentrera dig eller koda i lugn och ro! Även de mindre modellerna man använder för att koppla upp med mobilen är ideala om du har någon i din närhet som spenderar mycket tid på telefonen. På så vis kan man hålla på med annat samtidigt som man pratar, utan att behöva oroa sig för ljudkvaliteten.

  3. En surfplatta eller en läsplatta. Perfekt enhet för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste tekniska nyheterna, prylarna och trenderna utan att behöva sitta fast bakom ett skrivbord hela dagen. Allt fler har övergått till e-böcker då de är mycket praktiska - de tar ingen plats, du har allting samlat på din läsplatta och de har dessutom ett väldigt bra pris. Även perfekt pryl när du är ute och reser.

  4. En smartklocka eller fitness tracker - också en bra presentidé för en IT-älskare som vill hålla koll på sin hälsa och vara uppkopplad i farten!

  5. En ny dator. Detta bör vara den ultimata julklappen för den som använder en dator dagligen. Beroende på vad den ska användas till kan det passa bättre med antingen en bärbar eller stationär, men det kommer utan tvekan att bli ett mycket uppskattat verktyg!

    Om din budget inte riktigt klarar inköpet av en ny dator kan du tänka på att många stora elektronikbutiker ger dig möjligheterna att finansiera köpet genom avbetalning - kan dock blir dyrt. Att annat alternativ kan vara att koll på ett privatlån. Då bör du jämföra lån - med så många aktörer som finns på dagens lånemarknad är konkurrensen stor, vilket gör att du ofta kan få mycket bra villkor när du lånar pengar. Bäst är såklart att alltid spara ihop innan du köper något.

  6. Trådlösa tillbehör. Det är onekligen mycket mer praktiskt och smidigt att kunna sätta sig och skriva med ett trådlöst tangentbord, en mus eller koppla upp en högtalare med bluetooth. Man slipper en massa sladdar som ligger överallt och det minskar risken för att saker ska trilla ner från skrivbordet. Dessutom ser det mycket mer ordnat och prydligt ut.

  7. Slutligen, en robotdammsugare. Det är gåvan som fortsätter att ge - den städar ditt hem åt dig så att du kan fokusera på viktigare saker som studierna eller jobbet.

Den här julen kan du visa din IT-älskare hur mycket du bryr dig om honom eller henne genom att ge honom eller henne en av de här coola och praktiska teknikprylarna i present! Trevlig jul!

Kanske är du intresserad av...