Boeing 747

Här får du gratis WiFi på flygresan

Ska du ut och resa i sommar? Här är flygbolagen som erbjuder gratis WiFi på resan.

10 juli 2016

Många av världens flygbolag erbjuder gratis trådlöst nätverk under flygresan, men det finns fortfarande de som inte drar sig för att ta extra betalt för den tjänsten - en tjänst som ofta inte är värd pengarna, då internetuppkopplingen bara brukar vara tillräckligt snabb för att läsa och skicka ett par e-postmeddelanden, men inte för att titta på video eller njuta av annan underhållning.

Vi har tittar närmare på en rad olika flygbolag, och kan här presentera en lista med de flygbolag du ska resa med om du vill ha gratis WiFi på flyget. Bland de skandinaviska flygbolagen är det bara norska Norwegian som erbjuder tjänsten gratis, medan övriga vill ha extra betalt.

Här är en lista med de åtta flygbolag som erbjuder gratis internet på resan. Det kan dock vara så att tjänsten inte finns tillgänglig på bolagets alla rutter, samt att det tyvärr inte är speciellt ovanligt att tjänsten inte fungerar trots att den borde det. Vi rekommenderar att du för säkerhets skull dubbelkollar med ditt flygbolag innan du köper resan.

Bolag med gratis WiFi:

Emirates, JetBlue, Norwegian, Turkish Airlines, Air China, Philippine Airlines, Hong Kong Airlines, Nok Air

Kanske är du intresserad av...