© Colourbox

5 smarta prylar för mer körglädje

Du kan få mer körglädje genom att göra bilen bekvämare för både dig och dina medpassagerare. Det kan du göra med hjälp av dessa smarta prylar.

9 februari 2017 av Anna-Dora Maron

Kör säkert med PC-tidningen. Få ett smart Bluetooth-headset med handsfree som även laddar din telefon medan du kör.


”Är vi framme snart?”

Det kan vara du själv som tänker det på vägen till jobbet, eller så skriker barnen det från baksätet under en lång bilresa. En bilresa är något som helst ska vara över så fort som möjligt.

Det kan du dock ändra på.

Vi har samlat smarta prylar som gör din bilresa till ett rent nöje.


Inget mer stök i baksätet med iPad-hållare

En lång bilresa med barn kan vara en stor utmaning eftersom barnen snabbt blir rastlösa i baksätet.

Det kan göra dig som kör stressad och distraherad.

En iPad-hållare till sätena kan rätta till det här problemet. Sätt på en film till barnen och känn hur lugnet sprider sig i bilen. 


En härlig espresso, tack!

Vad sägs om en uppiggande espresso när tröttheten faller på?

Med Handspresso Auto kan du brygga en uppiggande, god och krämig kopp espresso i bilen. Det enda du behöver är vatten och en kaffekapsel. 

Vi kan garantera att alla bilisterna i kön blir gröna av avundsjuka. Kom bara ihåg att inte dricka kaffe samtidigt som du kör. 


Från familjebil till sportbil

Dagdrömmer du om en tur i en sportbil?

Då bör du skaffa en Sound Racer.

Du kopplar bara in den i cigarettändaren och varje gång du accelererar strömmar ljudet av en vild sportbil ut ur högtalarna. Det kan ge dig ett gott skratt under en grå och trist vardag.

Tråkigt men praktiskt och nödvändigt 

Den här prylen är inte lika rolig och revolutionerande som de tidigare nämnda. Däremot är den fullkomligt oumbärlig.

En mobilhållare kan rädda dig från många irriterande situationer, som när du glömt GPS:en hemma eller vill lyssna på musik från telefonen.

Kör säkert med Bluetooth-headset

Det är förbjudet att hålla på med mobilen medan man kör, så skaffa ett headset om du behöver prata i telefon. På det sättet undviker du att hamna i trubbel med lagen.

Med ett Bluetooth-headset kan du vara med på måndagsmötet om du har fastnat i trafiken, eller ringa hem för att fråga om inköpslistan. 

Just nu kan du få ett Bluetooth-headset och laddare tillsammans med PC-tidningen till ett bra pris. Se det exklusiva erbjudandet här. 

Kanske är du intresserad av...