facebook kommentar

Hitta dina vänners kommentarer på Facebook

På en sida där det kan rulla förbi åtskilliga kommentarer på kort tid, kan det vara svårt att hitta sina vänners kommentarer. Här är ett trick som gör att du hittar dem snabbt.

Sören Paulsson har skrivit en kommentar. Du har fått ett meddelande om det på Facebook, och letar nu febrilt efter Sörens kommentar, som har drunknat i en veritabel flodvåg av andra användares kommentarer. Det kan vara väldigt tidsödande att hitta något som en vän har skrivit, men med bara tre klick går det att få fram de mest relevanta kommentarerna och där brukar dina vänners finnas med.

Hitta vännens Facebook-kommentar

Det är egentligen väldigt enkelt när man vet hur man gör. Gå till tråden där vännen har skrivit sin kommentar och klicka på siffran som visar hur många skrivna kommentarer det finns i tråden. Leta reda på länken Senaste, som ligger längst upp till höger i kommentarsrutan.

Klicka på länken och det dyker upp en liten meny där du klickar på Toppkommentarer. Nu kommer kommentarerna att sorteras efter vilka som troligtvis är mest relevanta för dig, vilket brukar omfatta sådana som dina vänner har skrivit.

> Läs mer om Facebook här

Kanske är du intresserad av...