Bli bäst på Gmail med rätt tillägg i Chrome.

Bättre Gmail med 3 smarta tillägg.

Bättre Gmail med 3 tillägg

Gmail kan bli ännu bättre om tjänsten byggs ut med de här tre smarta webbläsartilläggen.

10 maj 2017 av Steffen Nielsen

Gmail är på många sätt en riktig supertjänst med spännande funktioner och ett väl fungerande användargränssnitt som kan mäta sig med andra e-postprogram. Det är ett par av anledningarna till att så många använder Gmail.

Faktum är dock att tjänsten kan bli ännu bättre med hjälp av tillägg i webbläsaren Chrome.

1. Gmail Offline

Det går att använda Gmail även om du inte är ansluten till internet. Det går att läsa, söka och skriva e-post, och skicka dem när internetanslutningen fungerar igen. Hämta Gmail Offline.

2. Kortkommandon

KeyRocket hjälper dig med alla kortkommandon i Gmail. När du klickar dig runt i Gmail får du kontinuerligt tips om hur du skulle kunna arbeta ännu effektivare om du bara använder kortkommandon i stället. Hämta KeyRocket.

3. Avslöja spårare

Många reklambrev innehåller cookiefiler för spårning, vilket innebär att avsändaren får ett meddelande så fort du reagerar på brevet. Vill du skydda dig mot spårning visar Ugly Email om ett brev innehåller spårare av något slag. Hämta Ugly Email.

Bonus: Galna experiment

Har du hört talas om Gmail Labs? Det är Googles testområde för bland annat nya tillägg till Gmail. Här finns det ännu fler spännande funktioner att prova till Gmail.

Gmail Labs nås via Gmail under Inställningar och menyfliken Labs. De olika funktionerna förklaras på svenska.

Kanske är du intresserad av...