Webbkamera med inbyggd ljuskälla
Webbkamera:

Tack vare inbyggd LED-lampa och mikrofon får du bättre videosamtal med PC-tidningens nya webbkamera.

© PC-tidningen

Professionell webbkamera med inbyggd ljuskälla

Vi har utvecklat en praktisk webbkamera som både har inbyggd LED-lampa och mikrofon. Det gör att du får bättre videosamtal och möten på datorn. En särskild funktion ger dig också högre säkerhet.

10 oktober 2022 av Redaktionen

Om du någonsin har deltagit i ett videosamtal på datorn har du garanterat också upplevt att du har svårt att se eller höra någon av de andra deltagarna.

Kvaliteten på de inbyggda webbkamerorna i bärbara datorer är nämligen inte alltid på topp, och ofta krävs det en perfekt position i förhållande till fönster, lampor och datorer för att få någorlunda bra bild.

Men nu är det slut på problem med ljud, ljus och bildkvalitet.

Det är nämligen både enkelt och billigt att uppgradera videokvaliteten när du håller videomöten eller pratar med familj och vänner via Messenger, Skype, Meet eller andra populära videotelefonitjänster.

> Just nu kan du lägga vantarna på en proffsig webbkamera med inbyggd belysning och sekretesslucka när du köper PC-tidningen.

Bildkvalitet i topp och enkel att montera

PC-tidningens nya webbkamera har en hög upplösning på 1 920 x 1 080 pixlar och inbyggt autofokus som säkerställer knivskarpa bilder med hög kvalitet.

Du kan använda den antingen till en stationär dator som inte redan har en webbkamera, eller som en uppgradering av bildkvaliteten på din bärbara dator som har en inbyggd kamera.

Kameran är lätt att montera och justera på din skärm så att du får den bästa bilden, och du kan även ställa den på ett bord eller liknande om du till exempel vill ha med hela familjen i samtalet. 

> Du får webbkameran för 0 kronor när du köper två nummer av PC-tidningen för endast 149 kronor inkl leverans.

>> Är du redan prenumerant? Då kan du köpa webbkameran med rabatt hos Moreshop <<

Webbkamera med integritetsskydd
Webbkamera:

Webbkameran kan monteras både på en bärbar dator och en extern skärm, eller som här stå fritt på bordet. Det är bra om du till exempel vill ha med hela familjen i bilden. 

© PC-tidningen

Inbyggd LED-lampa för bättre bilder

Till skillnad från i stort sett alla andra webbkameror på marknaden har den här kameran en LED-ljusring som kan ställas in på tre olika ljusstyrkor med en enda knapptryckning.

Funktionen innebär att du syns tydligt i videobilden oavsett belysningen i rummet. Det är särskilt användbart under de mörka vintermånaderna, men även om du sitter i motljus vid ett fönster.

Ljuset justeras enkelt på sidan av kameran med en touchknapp, så att du bara behöver röra vid kameran för att höja och sänka ljusstyrkan.

> Just nu får du webbkameran med två nummer av PC-tidningen för endast 149 kronor inkl leverans

Webbkamera med inbyggd LED-lampa

Du kan enkelt justera webbkamerans inbyggda LED-ljus. På så sätt får du bättre bildkvalitet. 

© PC-tidningen

Stabil lucka för ökad säkerhet

Det finns även en smart sekretesslucka på kameran, som du enkelt kan stänga när du är klar med ditt samtal.

Då kan du vara säker på att obehöriga inte tjuvtittar när kameran inte används.

Luckan är enkel att hantera och så stabil att du inte behöver oroa dig för att den går sönder när du öppnar och stänger den. 

Täck över webbkameran när du inte använder den.
Sekretess:

Den smarta luckan gör det enkelt att täcka över webbkameran när du inte använder den. 

© PC-tidningen

Det här kan webbkameran:

  • Upplösning: 1 920 x 1 080 pixlar
  • Anslutning: USB 2.0
  • Sensortyp: CMOS
  • Funktioner: Autofokus, LED-ljus, montering på stativ, sekretesslucka
  • Fungerar med Windows XP, Vista, 7, 8, 10, 11 och Mac

Webbkamera med fokus på detaljer

Vi har själva utvecklat den nya webbkameran och sekretessluckan var viktig för oss att få med. 

Att täcka över webbkameran när du inte använder den är nämligen det enda helt säkra sättet att se till att inga obehöriga tjuvtittar. Om de försöker kommer de bara att se en svart skärm. 

Det var också viktigt för oss att luckan var enkel att använda även för de av oss som har stora klumpiga fingrar. Hur många andra lösningar har vi inte sett som är svåra att justera i praktiken. 

Vi lade dessutom till LED-ljuset, då vi ofta själva upplevt att vi nästan inte har kunnat se våra kollegor i videosamtal. Den är dessutom genialisk om du ska spela in en video med dig själv. 

> Få webbkameran som gåva när du köper två nummer av PC-tidningen för endast 149 kronor inkl leverans här

Kanske är du intresserad av...