Spionpenna med inbyggd kamera
Penna med kamera:

Med den här smarta pennan kan du spela in video, var och när som helst. 

© PC-tidningen

Penna med inbyggd kamera

Den här pennan har en inbyggd kamera, så att du kan filma och ta bilder när och var som helst. Det går också utmärkt att skriva med den.

24 oktober 2022 av Redaktionen

Med den här kulspetspennan får du inte bara ett fantastiskt skrivredskap.

Du får även en videokamera som kan spela in i Full HD-kvalitet och lagra inspelningarna på det medföljande 32 GB microSD-kortet. 

Kameran kan dessutom fungera som webbkamera när den är anluten till datorn med en USB-kabel. 

Penna med inbyggd kamera
Penna med kamera:

Du överför bilder och videoklipp från pennan till datorn med den medföljande USB-kabeln. 

© PC-tidningen

Spelar in både ljud och bild

Den praktiska kulspetspennan har även inbyggd mikrofon så att du kan spela in samtal med exempelvis läkaren, som du sedan kan spara och spela upp igen när du kommer hem. 

Det är till exempel praktiskt i situationer där du får mycket och viktig information på kort tid, och där du vanligtvis inte kommer ihåg alla detaljer när du ska berätta för vänner och familj.

Det kan också vara så att du upplever något när du är på språng eller i naturen som du gärna vill återse eller dela med dig av till andra. Då kan du klicka på pennan och spela in allt.

> Just nu kan du få den praktiska kulspetspennan som gåva tillsammans med två nummer av PC-tidningen för endast 149 kronor. Se erbjudandet här

Om den praktiska pennan:

  • Videoupplösning: 1 920 x 1 080 (Full HD)
  • Batteri: 180 minuter
  • Medföljer: 32 GB microSD-kort, USB-kabel och 5 extra bläckpatroner
Spionpenna med inbyggd kamera
Kulspetspennan:

Det går inte att se att kulspetspennan har en inbyggd kamera om du inte vet. 

32 GB microSD-kort och extra bläck

Kulspetspennan fungerar naturligtvis också som en helt vanlig penna. Den skriver snyggt och det medföljer fem extra bläckpatroner, så att du enkelt kan fylla på när bläcket tar slut. 

När du ska överföra dina inspelningar till datorn öppnar du pennan på mitten, så att du får tillgång till den dolda USB-porten. Sedan ansluter du pennan till datorn med den medföljande USB-kabeln.

Inuti pennan sitter dessutom ett 32 GB microSD-kort som rymmer timmar av videoinspelningar. 

Pennan har ett värde på 499 kronor, men du får den som gåva när du köper två nummer av PC-tidningen för 149 kronor inkl. porto.

Penna med inbyggd kamera

Erbjudandet omfattar två nummer av PC-tidningen, en kulspetspenna med inbyggd kamera, ett microSD-kort, en USB-kabel och fem extra bläckpatroner till pennan. Se erbjudandet här.

© PC-tidningen

Kanske är du intresserad av...