Övervaka hemmet med mobilen

Övervaka hemmet med mobilen

Har du koll på säkerheten i ditt hem? Vaktbolagens videoövervakning kostar en förmögenhet, men vi visar hur du själv kan övervaka ditt hem och spara mycket pengar.

12 januari 2017

Har du åkt på semester och lämnat hemmet utan tillsyn? Ska barnen vara ensamma några timmar och klara sig själva eller har du ett husdjur som du vill kunna se att de mår bra och inte har förstört några möbler? Eller vill du bara veta vem som välter fågelburen när du inte är hemma? Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för hur stor nytta du kan ha av en enkel övervakningskamera.

Det behöver inte bli dyrt

Genom att ansluta en eller flera nätverkskameror till ditt trådlösa nätverk, blir det enkelt att övervaka hemmet direkt i din smartmobil. Allt du behöver göra är att installera och starta en övervaknings­app i telefonen och ansluta den till de inkopplade nätverkskamerorna. 

Om du inte redan äger en nätverkskamera, finns det ett stort utbud av kameror att välja mellan, både för utomhus­ och för inomhusbruk, och i väldigt skiftande prisklasser. 

> Hämta NetCam

Kanske är du intresserad av...