Rabatt på kalender från Pixum

Använd julledigheten för att göra en kalender med egna bilder inför det nya året. Just nu får du 30 procents rabatt hos Pixum.

Egen fotokalender med rabatt

God jul! Du får 30 procents rabatt på en fotokalender från Pixum! Gör din egen kalender för 2020 i lugn och ro under mellandagarna. Så här kommer du i gång.

21 november 2019

Året lider mot sitt slut och det är hög tid att se fram emot 2020. Du som läser artiklar på vår hemsida och i vårt nyhetsbrev får därför en liten extra julgåva av oss.

I samarbete med Pixum erbjuder vi dig 30 procents rabatt på en fotokalender. Erbjudandet gäller till och med den 31 augusti 2020.

Så, starta upp datorn, sätt dig till rätta, välj ut några fina bilder från året som gått och sätt i gång med att göra en personlig kalender med dina egna bilder.

Välj fritt

Du kan välja mellan Pixums alla kalendrar och göra vilken du vill. Lägg till dina bilder, ändra färger, välj papperskvalitet och storlek.

Rabattkoden gäller för upp till fem kalendrar och de måste beställas samtidigt. Beställer du fler kalendrar dras rabatten automatiskt för de fem första.

Du behöver inte beställa fem likadana kalendrar. Du kan göra en väggkalender, en bordskalender till kontoret och kanske en planeringskalender till hela familjen. Du får rabatt på allihop.

Rabatt på Pixum fotokalendrar.

Det är enkelt att skapa en fotokalender hos Pixum. Allting kan göras i deras app.

© Pixum

Så här gör du din fotokalender från Pixum

 1. Rabattkoden gäller för alla typer av kalendrar på Pixums hemsida.
 2. Öppna Pixums hemsida, välj Kalender i menyn överst och välj vilken kalender du vill göra.
 3. I kolumnen till vänster väljer du typ av kalender, format, storlek och papperskvalitet. Klicka på den kalender du vill göra och kontrollera att alla val är korrekta. Klicka på knappen Tillämpa när du är klar.
 4. Nu kan du ladda upp de foto du vill använda, skriva texter, ändra bakgrundsfärger med mera. Längst ner i fönstret kan du klicka på en månad i kalendern för att hoppa dit.
 5. Överst på sidan går det att ändra format och papperskvalitet om du ändrar dig.
 6. När du är klar klickar du på den orange knappen Lägg i korgen till vänster. Det går att bläddra i kalendern innan du beställer den.
 7. Välj antal kalendrar. Rabattkoden gäller för högst fem kalendrar.
 8. Klicka på varukorgen igen för att se en översikt över beställningen. Kontrollera att allt är korrekt.
 9. Ange rabattkoden D9GUPSUKVKXZP5 i fältet Lös in rabattkod. Nu ser du hur mycket du ska betala.
 10. Avsluta beställningen och uppge din adress samt betalningsuppgifter.

Din rabattkod är: D9GUPSUKVKXZP5

 • Rabattkoden ger 30 procent rabatt på Pixum alla fotokalendrar.
 • Rabattkoden gäller bara vid ett tillfälle per kund.
 • Rabattkoden gäller för högst fem kalendrar.
 • Det går att beställa fler kalendrar samtidigt. Rabatten dras då från de fem första.
 • Rabatten omfattar inte porto utan enbart produkter.
 • Rabattkoden är giltig till och med 2020-08-31.

Pixum bra köp i stortest

I det senaste numret av PC-tidningen 18/2019 har vi testat att skapa fotokalendrar hos fyra olika leverantörer. 

Kalenderskapandet testades på funktioner, användarvänlighet och bildkvalitet, och Pixum får toppbetyg i alla kategorier och får utmärkelsen bra köp. 

I stortesten får Pixum de höga betygen tack vare alla designmöjligheter, det är enkelt att skapa sin personliga kalender och resultatet blir väldigt snyggt.

> Läs hela stortestet i Fördelszonen

Spara pengar med PC-tidningen

I Fördelszonen hittar du över 500 säkra och kontrollerade program till din dator, kompletta med tillhörande artiklar om hur programmen fungerar. Bland programmen finns vårt säkerhetspaket med fyra program som skyddar dig och din dator.

När du prenumererar kan du alltid läsa de tio senaste utgåvorna av PC-tidningen digitalt i mobilen, surfplattan eller datorn.

Prenumeranter får även 50 gigabyte lagringsutrymme på internet, en egen webbsida, teknisk hjälp av vår support i PC-tidningens forum, rabatter i vår egen webbutik Moreshop med mera.

Tecknar du en prenumeration nu får du en välkomstgåva. Välj själv vad du vill bland alla våra erbjudanden. Läs mer här.

Kanske är du intresserad av...