KOM_170786-NR12_S_tagprogrammermed

Kraftfulla program för usb-minnen

Med portabla program på ett usb-minne går det lätt att redigera text och musik, samt komma åt andra verktyg när du är ute och rör på dig utan din egen dator.

21 augusti 2013

Det kan vara något av en utmaning att arbeta på en främmande dator, oavsett vem man är. Skrivbordet ser annorlunda ut, det är svårt att hitta funktioner som du behöver och, viktigast av allt, de program du brukar använda finns inte.

Oavsett om det är ett internetkafé, en låne-pc som hör till hotellet eller om du har lovat hjälpa grannen med ett datorproblem, finns det alltid ett usb-uttag till hands. Det betyder att du snabbt kan känna dig hemma igen eftersom vissa program är utvecklade för att vara portabla. Allt du behöver göra är att lägga de mest nödvändiga programmen på ett usb-minne som du tar med dig. Portabla program, som de 20 vi ger dig på cd 12, har fördelen att de inte behöver installeras på den främmande datorn. I stället klickar du direkt på exe-filen på usb-minnet och kör programmet utan att lämna några spår efter dig. Så snart du har avslutat jobbet och använt programmet färdigt stänger du av det och plockar bort usb-minnet ur datorn.

På cd 12 får du fyra kraftfulla programpaket som vart och ett täcker en rad behov. Verktygspaketet, Räddningspaketet, Multimediepaketet och Kontorspaketet bildar tillsammans det kompletta resepaketet som du kan ta med på usb-minnet när du ska ut och resa.

Kanske är du intresserad av...