Bluetooth-tangentbord till pekdatorn

Få ett praktiskt Bluetooth-tangentbord med PC-tidningen, så blir det mycket bekvämare att skriva även långa texter på pekdatorn

Gör skrivandet på pekdatorn lekande lätt

Med ett Bluetooth-tangentbord blir det lika bekvämt att skriva på pekdatorn som på en vanlig dator. Nu kan du få ett praktiskt Bluetooth-tangentbord när du beställer två nummer av PC-tidningen.

12 augusti 2018

Är du också trött på att skriva längre texter på pekdatorn eller smartmobilen och deras små virtuella tangentbord? Nu kan du få skrivandet att bli lika bekvämt som när du sitter vid datorn.

När du beställer två nummer av PC-tidningen kan du nämligen få ett Bluetooth-tangentbord till ett riktigt bra pris.

Din pekdator blir en liten dator

Bluetooth-tangentbordet har ett format som gör det enkelt att packa ner i en väska, och det väger bara 350 gram.

Tangenterna är gedigna och mekaniska, som du känner igen från bärbara datorer. Ovanför tangentbordet finns dessutom en praktiskt skåra som fungerar som en hållare för pekdatorn medan du skriver.

Med tangentbordet förvandlas pekdatorn till en liten dator som fungerar lika bra att använda hemma som när du är på resande fot.

Slipp irriterande sladdar

Tack vare Bluetooth-tekniken kan tangentbordet anslutas trådlöst till alla moderna pekdatorer, smartmobiler och datorer, och det har givetvis svenska tangenter. Det är enkelt att koppla samman pakdator och tangentbord, och det tar inte lång stund innan du kan börja skriva oavsett om du har en Android-enhet eller en iPad.

Tangentbordet laddas via en usb-kontakt.

Läs också: Så använder du Bluetooth

Enkelt skrivande med PC-tidningen

Bluetooth-tangentbordet kostar egentligen 379 kronor, men du får det tillsammans med två nummer av PC-tidningen för 59:50 kronor + 49 kronor i porto och expeditionsavgifter. 

Tangentbordet har en snygg användarvänlig design och är enkelt att ansluta med Bluetooth. 

Gå direkt till erbjudandet här.

Få ett Bluetooth-tangentbord med PC-tidningen.

Få ett Bluetooth-tangentbord med PC-tidningen. Se erbjudandet är.

Kanske är du intresserad av...