5_stortest_komse_182014

Skriv ut från dator och smartmobil

Med en trådlös allt i ett-skrivare i ditt nätverk blir det enkelt att skriva ut från alla dina datorer, pekdatorer och smartmobiler. Här kan du se vilken av de sex olika modellerna du ska välja.

10 december 2014

Vi testar sex allt i ett-skrivare med inbyggda trådlösa nätverkskort och mängder av smarta funktioner. Du slipper kabelhärvor och skrivaren kan placeras var som helst, så länge den befinner sig inom det trådlösa nätverkets räckvidd. Om du primärt använder en skrivare för enklare utskrifter som e-post, information från webbplatser och kladdversioner av textdokument, spelar utskriftskvaliteten mindre roll. Om du däremot vill kunna skriva ut med hög kvalitet från alla dina datorer och mobila enheter, kan det vara värt att spendera lite mer på skrivaren för att få både hög kvalitet och trådlöst nätverk.

Det stannar emellertid inte vid utskrifter. Det går till exempel att få allt i ett-skrivaren att kopiera dokument eller skanna dem och skicka dem direkt till en dator, pekdator eller smartmobil som är ansluten till samma nätverk. Det går till och med att spara filerna direkt till onlinelagringstjänster, om du har installerat appen från skrivartillverkaren på din mobila enhet.

Bland de sex testade enheterna finns det fyra bläckskrivare och två laserskrivare. Båda typerna har sina respektive styrkor och svagheter.

> Allt om skrivare, både bläck och laser

Kanske är du intresserad av...