I Fördelszonen hittar du alla publicerade avsnitt i serien om Windows 11, och vi lägger hela tiden upp nya. Du kan hämta dem i PDF-format och spara dem på datorn.
Windows 11:

I Fördelszonen hittar du alla publicerade avsnitt i serien om Windows 11, och vi lägger hela tiden upp nya. Du kan hämta dem i PDF-format och spara dem på datorn.

Så använder du Windows 11

Har du läst alla avsnitt i vår stora serie om Windows 11? Annars kan du besöka Fördelszonen, där vi har samlat alla avsnitt åt dig.

I PC-tidningen nummer 07/2022 började vi med en ny, stor serie om Windows 11, där vi med tiden kommer att gå igenom allting om det nya operativsystemet.

I serien kan du både läsa om de detaljer som gör Windows 11 speciellt jämfört med tidigare versioner av operativsystemet och om funktioner och program som trots allt är sig mer eller mindre lika.

Läs allt om Windows 11

I de första avsnitten visar vi runt i de viktigaste delarna av Windows 11 – skrivbordet, Start-menyn, Låsskärmen och den helt omdesignade inställningsmenyn. 

Vi visar också hur du hittar och använder de viktigaste inställningarna på datorn, oavsett om de fortfarande finns på Kontrollpanelen eller har flyttat över till de nya inställningarna. 

Avsnitt för avsnitt lär du dig allt om Windows 11:s många funktioner, program och de saker du kan använda datorn till när den är utrustad med Windows 11.

Följ alla avsnitt i Fördelszonen

Vi lägger löpande in nya avsnitt i Fördelszonen samtidigt som nya utgåvor av PC-tidningen skickas ut – för närvarande hittar du alltså de senaste sex avsnitten av serien i Fördelszonen.

> Hämta alla avsnitt i serien om Windows 11 i Fördelszonen

Skriv ut eller spara avsnitten

Avsnitten i serien om Windows 11 ligger i Fördelszonen i PDF-format, som du antingen kan hämta och spara på din egen dator eller skriva ut med skrivaren om du vill skapa ditt eget Windows 11-häfte.

Du kan också läsa det senaste avsnittet i serien – avsnitt sex – i PC-tidningen 12/2022 som finns ute nu.

Kanske är du intresserad av...